Guillermo del Toro'nun Boşta Kalan Senaryoları Dudak Uçuklatıyor

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: Guillermo del Toro'nun Boşta Kalan Senaryoları Dudak Uçuklatıyor – Kayıp Rıhtım

image

Oscar Ödüllü yönetmen Guillermo del Toro’nun tamamladığı ama hiçbir zaman çekemediği filmlerin senaryoları arasında muazzam isimler var. (DEVAMI…)

9 Beğeni

O kadar üzüldüm ki…Hala Pan’ın Labirenti’ni her izleyişimde bir kez daha hayran bırakıyor kendine. Dr. Jekyll ve Mr. Hyde, Monte Cristo Kontu…Del Toro’nun o muazzam hayalgücü ve anlatışıyla öyle güzel şekillendirdi ki…Deliliğin Dağlarında’dan bahsetmiyorum bile…Umarım, bu senaryolarını film yapar. Bizleri, o muazzam masal anlatışıyla tekrar tekrar büyülemeli. Yakında güzel haberleri duymak dileğiyle…

2 Beğeni

Ya yorumu okuyunca bir an Del Toro, Dr. Jekyll ve Mr. Hyde, Monte Cristo Kontu filmlerini çekmiş de ben izlemedim sandım çok heyecanlandım. :smiley:

Ben en fazla California’da ki yangında Del Toro’nun da evinin yandığını okuduğumda üzülmüştüm. Umarım notlarına, kitapları başka yerdedir. Altta çizimlerinden bazı örneklerinin olduğu linki bırakıyorum. (Aslında bu çizimlerin Kayıp Rıhtım linki de vardı ama bulamadım.)

2 Beğeni

Ah, Deliliğin Dağlarında, ah! Del Toro abimiz senden çok çekti, çok. Daha kötüsü neydi biliyor musunuz? (Biliyorsunuz tabii) Bir ara Del Toro amacına yaklaşmıştı da. Ha bire taze haberler geliyordu, James Cameron’un yapımcılığı, Tom Cruise’un başrolde olacağı, falandı filandı; yalan oldu gitti proje.

2 Beğeni

Hulk ve Justice League Dark mı ? İptal edilen filmlere bak ya, ikisi en az 1 milyar gişe yapar bu filmlerin. Her ne kadar Pasicif Rim bir facia olsa da Del Toro iyi yönetmendir.

1 Beğeni