Cümlelerinin başı ayrı sonu ayrı anlam taşıyor hocam bir düzelt istersen…
Abi 18 yaşın da küçüklerin ABD de normal de ailesin izinle cinsiyet değiştirme ameliyat yapabiliyorlar ben bunu karşıyım. kişi böyle bir şey karar verecekse 18 ya da daha ileri bir yaşa kadar beklemeli Trump bunu yasaklatacak işte. elon musk da kızın trans olmasın izin verip pişman olumuş söz de twitter satın alma nedeni buymuş ama 3 eşın de olan çocuklar ev uğramazdı uğrayınca da sözlü taciz de bulunurdu diyor.
Amerika’da doğmuş bir Hermafrodit insanın da cinsiyet değiştirme ameliyatı da yasaklanacak o zaman o insanların hakları ne olacak ?
Ayrıca Elon Musk öncesi Twitter gül gibi bir yerdi insanlar doğru düzgün fikirlerini tartışıyordu şimdi ise tam bir foseptik çukuru oldu takip ettiğim kitap hesaplarının bir kısmı Threads uygulamasına geçti bir kısmı da hesaplarını kapattı. 2013 yılından beri Twitter kullanıyorum bu kadar bir rezil dönemi yoktu.
Elon 40 yaş sendromuna sahip bir erkek gibi davranıyor.
o konu da yapılacak bir şey yok maalesef, ya da onlar bunu da muaf tutarlar ama sanmıyorum.
imzamı atarım buna.
Elon Musk ağır kolpa, sinsi ve pislik bir adam. Önce medya maymunluğunu bırakıp çalışanlarının maaşını bir zamanında ödesin. Ergenlikten çıkamamış bir herifin ruh haline göre şekilleniyor dünyanın gündemi. Kek. Yarın çıkıp kendini damdan da atabilir, deli işte. Delidir ne yapsa yeridir.
İsterse şu anki servetinin 8596 katına sahip olabilir yine gram umurumda olmaz. Nonsense.
Haklısın Vallahi tam bir ergen.
Rica etsem forum kurallarının ilk maddesini okur musunuz?
https://forum.kayiprihtim.com/t/kayip-rihtim-forum-kurallari/4/2
Teşekkür ederim.
Ne bu şimdi. Birisi lütfen haber yalan desin. Bu ülkede artık hiçbirşey beni şaşırtamaz diyorum ama yine de şaşırıyorum. İnsanlar iyice neyse
Haberde anne yazıyor ama bence anne değil. Anne korur, kollar. Sana bir şey olmasın diye kendini öne atar, kafanı bir yere çarpma diye eliyle siper edip vurma diye uğraşır. Vurursan bir yerini senden daha çok onun canı yanar. Ama ne denir buraya yazamam tabi ki.
Bugün haberler de dinledim. kadın evlilik dişi bir ilişkiden hamile kalmış. adam çocuğu istememiş. ailesi de kurtul onda deyince, o da çareyi çocuğu yetiştirme yurduna bırakmak yerine çocuğunu biberonuna tiner koymakta bulmuş.
Değil maalesef.
Myke Tyson umarım kazanırsın senin için dörte kalkıcam .
Resmi Gazete burada ve eğitim sadece Türkiye’de verilecekmiş bildiğin click bait.
Kısaca Filistin’e asker gitmiyor gerekli personel eğitimi Türkiye’de verilecek.
Twitter da mavi tikli hiçbir hesaba inanman ben gider güvendiğim gazeteleri okurum.
Şeyh Said ve Seyit Rıza’nın resimlerini gördükçe midem bulanıyor!
Çok üzücü bir haber, Şubat Depremi sonrası Adana’da kendisiyle tanışma imkanı bulmuştum, çok tatlı bir hanımefendiydi. Huzur içinde yatsın.
https://www.instagram.com/p/DCe_rwNoVhd/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Ayrıca Kurtlar Vadisi ve Arka sokaklar da tanınan Zafer Ergin de teyzesiymiş.