Turu atladık. Hayırlı ve uğurlu olsun.
Okan Buruk İstifa !!
Hasta Fanatik Liverpool’lu eşin varken bir Galatasaray’lının bir sezonda üç kere Liverpool ile karşılaşması nedir yaaa.
Offf keşke Fenerli olsaydım onların hiç böyle dertleri olmuyor ![]()
![]()
![]()
Bugün bölgemiz için pek iyi işaretler gelmiyor.
Liverpool için intikam vaktidir ![]()
@Kates232 ile beraber ilk maçı tribünden izlemeniz lazım ![]()
Bu maçı canlı izlemiştim intikam gerçekten soğuk yenen bir yemekmiş.
Güzel bir maçtı ancak Liverpool’da tarihin en kötüsüydü ![]()
![]()
Nonteizm’e akp’den daha çok hizmet etmiş bir oluşum var mıdır acaba? 2022’de %26 seviyelerindeymiş araştırmalara göre, şimdi %31’leri gördüğünü tahmin ediyorum.
Dindar gençlik projesi çok fena patlamasına rağmen hâlâ okullarda şeriat pompalamaya devam ediyorlar. Çok değil 10 sene sonra o çocukların da çoğu nonteizme kayacak. Koca bir nesli dinsiz yaptı herifler şaka gibi. ![]()
Devlet yönetimi ve yargısı bıyıklıların olduğu sürece isterse tüm nüfus dinsiz olsun dine göre cezalandırılıp eğiltilmeye devam.
İsrail/ABD - İran Savaşı resmen başlamış. Tahran vuruluyor sabahtan bu yana
Özellikle dün, haydutların saldırılarına başlayacağının işaretleri verilmişti.
İçeride haydutların işbirlikçileri yoksa ve İran bunu bir varlık yokluk olarak görürse savaşın bölgeye yayılma riski var.
Bahreynde ABD üssü vurulmuş bile abi
Katar’da ki ABD üssü de vurulmuş
Muhtemelen daha fazlasıda olacak, İran ilk saatlerde bizim dışımızda ABD üssü olan 5-6 ülkenin adını vererek iran vatandaşlarının bu ülkelerden ayrılması çağrısı yapmıştı.
Evet Kuveyt, Katar, Bahreyn, Irak, Suudi Arabistan ve İsrail vurulmuş
7 ülke. İnşallah birleşip İran’a saldıracak kadar ahlaksızca hareket etmezler.
Slot varken hiç bisey olmaz. Geçen sene Klopp un 11yle kazandı. Slot bir taktiği yok, kazanabileceği bir oyun karakteri yok. Biz Slot gitmeden konf. Lig. bile gidemeyiz.
Hazır sistemin ekmeğini yiyor belirtiğiniz gibi. Muhtemelen bu seneki kötü sonuçlar üstüne yollar ayrılabilir. Xavi Alonso ihtimali yüksek. Madrid kıymetini şimdilik bilemedi.