H.G. Wells Kitapları

Demem o ki bir Wells kitaplığı vardı, ne oldu ona, öyle kayboldu gitti. :slight_smile:

8 Beğeni

Valla güzel bir çalışma olmuş. :smiley: Kitaplarda ve daha birçok şeyde akım haline getirilebilir.

3 Beğeni

Unutulmuş. :zipper_mouth_face: 2020202020

2 Beğeni

H. G. Wells biyografi veya inceleme kitabı var mı Türkçe’de bildiğiniz?

1 Beğeni

Bildiğim kadarıyla bu iki kitap var.

5 Beğeni

İş bankasından hiç okumadım sanırım ama ithaki’den kesinlikle okumanı tavsiye ederim çünkü ithaki bilimkurgunun öncüsü bir yayınevi.

1 Beğeni

Müsadenizle şuna İthaki kurulmadan önce bir sürü güzel eseri dilimize kazandıran yayınevleri adına itiraz ediyorum. Çağlayan, Okat, Baskan, Altın, Metis, Sarmal, Kavram, hiç sevmesem de 6:45 yayınları ve belki de atladıklarım İthaki’den önce nice güzel bilim kurgu eserler kazandırdılar dilimize.

10 Beğeni

Benim bildiğim wells kitapları.

6 Beğeni

Söylediğim cümle ile istemeden haddimi aştım özür dilerim. Benim kısa ömrüme göre şu anlık bir değerlendirme yapmıştım yoksa saydığınız yayınevlerinin birkaç tanesinden haberdarım ve dediğinizde de haklısınız.

5 Beğeni

Estağfurullah, had aşmak falan çok ağır cümleler hocam, aklınızdan çıkmış olabilecek bir parça bilgiyi bahaneyle anmak istedim sadece.

5 Beğeni

Biz bu nezakete pek alışık değiliz. Kaos çıkmalıydı, kavga çıkmalıydı. :sweat_smile:

3 Beğeni

Değil mi? Gönderiyi birileri hemen raporlamalıydı. :smiley:

3 Beğeni