Kitaplığınızın karşısına geçtiniz ve hangi kitabı okumalıyım diye düşünüyorsunuz.
Elinize iki kitap aldınız ve içlerinden hangisine başlayacağınız konusunda kararsız kaldınız.
Uzun ve sizi yoran bir kitap sonrasında size iyi gelecek hangi kitabı okumalısınız, bir tavsiye bekliyorsunuz.
İşte tam da böyle anlarda Rıhtım üyelerinin görüşlerine ihtiyaç duyabilirsiniz.
Bu başlık altında görsel veya yazılı olarak okumakta kararsız kaldığınız kitapları paylaşarak, Rıhtım üyelerinin tavsiyelerinden yararlanabilirsiniz.
Aslında başlık güzel ama fiil çekimi gibi her türlüsü oldu
Ben çok kullanırım burayı.
Diğer konularla beraber güzel bir set oldu. Bence isteyen arkadaşlar görsellerin altına anket de ekleyebilir.
Valla sürekli ikilemde kalıyorum. İyi oldu bu konu.
Bir buçuk bilimkurgu kitabından sonra araya Polisiye atayım diyorum. 2 saatte hangisi daha çok okunmalı deniliyorsa onu yanıma alacağım.
- Dan Brown - Melekler ve Şeytanlar
- Tana French - İz Sürücü
- Agatha Christie - Ölüm Dalgaları
0 oylayanlar
Ölüm Dalgaları’nı okuduğum için onu seçtim, diğerleri hakkında bilgim yok. Güzel kitap
Anketi görmemişim oy veremedim ama neyse ki yine birinci olmuş Keyifli okumalar
Süper bir başlık daha dün akşam bu ikileme düştüm. Akşama bir anketle geliyorum
Her iki kitabı da okumaya elim gidiyor ama arada kaldım.
- Suç ve Ceza
- Düş Yakamdan Şeytan
0 oylayanlar
Tabii ki ithaki modern.
25 günlük keyifli Kışın Yüreği serüveninden sonra ne okuyacağımı bilemedim.
a) Belgariad - Sihirbazın Tuzağı: Çivi çiviyi söker deyip fantastik kurgu üzerinden devam mı etmeliyim?
b) İçimdeki Katil: İthaki Gölge serisinden kısa ve yorucu olmayacağını düşündüğüm bu kitap üzerinden mi devam etmeliyim?
Yorumlarınızı bekliyorum
Bence İçimdeki Katil’i araya katarak fantastiğe kısa bir mola vermelisiniz.
C şıkkı yok ama onu da ben ekliyim. Çapraz okuma şeklinde de gidebilirsin. Biri sıkınca diğerine geçersin
David Eddings okumak için bir bahaneye gerek yok bence, her zaman okunur.
Evet haklısınız sanırım öyle yapacağım.
Hiç denemedim ama mantıklı görünüyor
Kesinlikle öyle, bu sene bitmeden iki kitabını daha okumayı hedefliyorum.
Zaman çarkından sonra Belgariad fazla basit gelir maalesef İçimdeki katili okuyun bence, Eddings lere çerezlik kitap okumalık, nefeslenmelik bir zamanda girin.