Hangi Kitabı Okumalıyım? (Görsel Başlık)

Kitaplığınızın karşısına geçtiniz ve hangi kitabı okumalıyım diye düşünüyorsunuz.
Elinize iki kitap aldınız ve içlerinden hangisine başlayacağınız konusunda kararsız kaldınız.
Uzun ve sizi yoran bir kitap sonrasında size iyi gelecek hangi kitabı okumalısınız, bir tavsiye bekliyorsunuz.
İşte tam da böyle anlarda Rıhtım üyelerinin görüşlerine ihtiyaç duyabilirsiniz.
Bu başlık altında görsel veya yazılı olarak okumakta kararsız kaldığınız kitapları paylaşarak, Rıhtım üyelerinin tavsiyelerinden yararlanabilirsiniz.

13 Beğeni

Aslında başlık güzel ama fiil çekimi gibi her türlüsü oldu :smile:

Ben çok kullanırım burayı.

5 Beğeni

Diğer konularla beraber güzel bir set oldu. :joy: Bence isteyen arkadaşlar görsellerin altına anket de ekleyebilir.

3 Beğeni

Valla sürekli ikilemde kalıyorum. İyi oldu bu konu. :wink:

3 Beğeni

image

Bir buçuk bilimkurgu kitabından sonra araya Polisiye atayım diyorum. 2 saatte hangisi daha çok okunmalı deniliyorsa onu yanıma alacağım.

• Dan Brown - Melekler ve Şeytanlar
  • Tana French - İz Sürücü
  • Agatha Christie - Ölüm Dalgaları

0 oylayanlar

4 Beğeni

Ölüm Dalgaları’nı okuduğum için onu seçtim, diğerleri hakkında bilgim yok. Güzel kitap :slight_smile:

3 Beğeni

Ankete katılanlara teşekkür ederim. Melekler ve Şeytanlar ile yola devam. @melih

3 Beğeni

Anketi görmemişim oy veremedim ama neyse ki yine birinci olmuş :sweat_smile: Keyifli okumalar :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Süper bir başlık daha dün akşam bu ikileme düştüm. Akşama bir anketle geliyorum :smile:

4 Beğeni

Her iki kitabı da okumaya elim gidiyor ama arada kaldım.

• Suç ve Ceza
  • Düş Yakamdan Şeytan

0 oylayanlar

4 Beğeni

Tabii ki ithaki modern. :face_exhaling:

2 Beğeni

25 günlük keyifli Kışın Yüreği serüveninden sonra ne okuyacağımı bilemedim.

a) Belgariad - Sihirbazın Tuzağı: Çivi çiviyi söker deyip fantastik kurgu üzerinden devam mı etmeliyim?

b) İçimdeki Katil: İthaki Gölge serisinden kısa ve yorucu olmayacağını düşündüğüm bu kitap üzerinden mi devam etmeliyim?

Yorumlarınızı bekliyorum :slight_smile:

Bence İçimdeki Katil’i araya katarak fantastiğe kısa bir mola vermelisiniz. :smiley:

1 Beğeni

C şıkkı yok ama onu da ben ekliyim. Çapraz okuma şeklinde de gidebilirsin. Biri sıkınca diğerine geçersin :grinning:

1 Beğeni

David Eddings okumak için bir bahaneye gerek yok bence, her zaman okunur. :slight_smile:

2 Beğeni

Evet haklısınız sanırım öyle yapacağım. :slight_smile:

1 Beğeni

Hiç denemedim ama mantıklı görünüyor :slight_smile:

1 Beğeni

Kesinlikle öyle, bu sene bitmeden iki kitabını daha okumayı hedefliyorum. :slight_smile:

2 Beğeni

Zaman çarkından sonra Belgariad fazla basit gelir maalesef :slight_smile: İçimdeki katili okuyun bence, Eddings lere çerezlik kitap okumalık, nefeslenmelik bir zamanda girin.

1 Beğeni