Harry Potter ve Ateş Kadehi Resimli Özel Baskısı Tanıtıldı!

Evet tek farkı illüstrasyon onun dışında tam metin korunuyor. Çizimler Jim Kay tarafından özenle yapılıyor. Daha önce okumadıysanız direkt bu kitaplarla başlayabilirsiniz.

2 Beğeni

Bence romanı’nın hardcover’ı çıkmadığı sürece en iyisi bunları almak olur,hem sert kapak hem kuşe kagıt kolay kolay yıpranmaz.

6 Beğeni

@Husey, @Alladierre
Sağolun forumdaşlar. Ne zaman alırım bilmiyorum ama en azından listeme ekledim.

Alırsan yan kitapları’da var jim kay tarafından yine resimlenen onlarıda tavsiye ederim,zaten fiyatları KDV çıkınca eski halinde ilerde tükenir mi veya zam yermi bilmen ama.

1 Beğeni

Tam metindir. Verilen paraya değip değmeyeceği sizin Potter dünyasına bakış açınızla ilgili. Şöyle ki:

Benim gibi bazı dizi ve /veya yazarların kitaplarını biriktiriyorsanız ve bunların içinde Harry Potter kitapları da varsa, kesin alın derim.

Ancak amacınız yalnızca Harry Potter kitaplarını okumaksa, bu kitabı almayıp normal edisyonlara yönelmenizi öneririm.

Kitaplar arasında (ilk üç kitabın özel baskılarını baz alarak söylüyorum; ki bende hepsi var) metin farkı yok. Fark özel baskıların ciltli, şömizli, lüks kağıtlı ve en önemlisi harika illüstrasyonlu olmasında yatıyor…

3 Beğeni

Karton kapak baskıların kitaplığımda olmasına rağmen illüstrasyonlar nedeniyle ben de çıkan ilk 3 kitabın resimli özel baskısını aldım. @Faust’a katılıyorum, amaç Hary Potter okumaksa o kadar para vermeye gerek yok ama illüstrasyonlar ve şömizli ciltli baskı için alınabilir.

2 Beğeni

Valla bende bu özel baskıları almadan önce ince baskı olanları alacaktım ama özensiz bir baskı oldugunu görünce vazgeçtim,zaten her yerde ince baskıyı bulabilirsiniz ama bunlar tükenirse bulmak imkansız gibi.

Özensiz baskılı değiller ama. Yapı Kredi Yayınları’nın normal baskıları da çok iyi…

1 Beğeni

5 Beğeni

Resimli baskıda yaşadığım tek hayal kırıklığı yky’nin bu seriyi kuşe olarak basmaması oldu.

Artık beyfendi çizgimden çıkmak zamanı geldi; Sal bizi artık ceykey rovling, milletin doğmamış çoluk çocuğunun rızkına bu kadar göz konmaz.

E peki resimli özel baskı serisinin 4. kitabı Türkçe olarak ne zaman satışa sunulacak? :crazy_face:

4 Beğeni

Süper bir haber bu.(20krktr)

Sabırsızlanıyorum bende :slight_smile:

Duyum alan var mı çıkış tarihiyle alakalı :slight_smile:

1 Beğeni

Kendim çaldım kendim oynayayım :smiley: pek tatmin etmedi cevap beni

2 Beğeni

Önümüzdeki aylarda diye dar bir süreç verdikleri için teşekkür etseydiniz keşke :slightly_smiling_face: Ben Aralık’ta bekliyordum sanki bir arkadaş sormuştu forumdan ancak bu cevabı veren ya tam hakim değil ucu açık konuşuyor ya da bir sarkma söz konusu.

2 Beğeni

Evet bende sormuştum kasım ayı içi demişlerdi, başka bi arkadaş sorduğunda Aralık demişlerdi. :smile:

1 Beğeni

Olaya güzel bi açıdan bakmışsınız :slight_smile: gerçekten kitaplıkta duruşları bile çok göz dolduruyor. Tabi ki yapacaklardır ancak yılbaşına kalmadan yetişir umarım.

1 Beğeni