House of the Dragon Yorumları 🐉

Dizi hakkında konuşabileceğiniz ve onunla ilgili her türlü paylaşımları yapabileceğiniz ana konudur.

UYARI!

Lütfen spoiler niteliği taşıyan tüm yazılarınızı gizlemeyi unutmayinız.

3 Beğeni

Benim hiç hevesim yok. Sıcaklardan dolayı sanırım hiçbir şey yapasım yok. Gözünü sevdiğimin kışı bir an evvel tüm ülkeyi etkisi altına alsın da ben de tekrar canlanayım. :rofl: GoT’un nasıl bittiği hâlâ aklımda. Ümit ediyorum ki iyi bir iş çıkar ortaya. Esasında bu değil de LOTR’dan daha çok ümitliyim. LOTR’u da pek sevmem ancak dizisi iyi olacak gibi özellikle bazı castleri çok beğendim. Hiçbir şey bulamazsam Galadriel için izlerim.

1 Beğeni

Dizi TSİ kaçta yayınlanacak? Sanırım ABD’de 21.00’de imiş. Yani bizim için yarın izlenebilir olacak zannımca.

Bölüm sızmış ama henüz altyazısı yok.

Evet ilk bölüm sızdırılmış ama ben altyazı çeviriyi kullanarak TR altyazı ile izledim az önce.

Genel ve kısa bir yorum yapmam gerekirse olmuş bu dizi. Diğer bölümler de ilk bölüm gibiyse yılın en iyi dizisi olur bence. Özellikle bölüm sonundaki müzik tamamen eskilere götürdü.

4 Beğeni

Ben bu dizi ile ilgili çok heyecanlıyım hatta Lotr dizisine bile bu kadar yükselmedim.
Diziyi izlerken kim kimdi karıştırmamak için Kan ve Ateş kitabındaki Ejderhaların dansı’nı anlatan kısımları tekrar okuyorum😇

1 Beğeni

1080p olarak sızmış, fena değil aslında güzel görüntü ama ben büyük ekran için 4k bekleyeceğim. Yarın akşam izlerim muhtemelen.

BluTV Tr de yayınlayacak mı, yayınlamayacak mı hala belli değil galiba :thinking: Geçen hafta olumlu mesaj atmışlardı sanki ama dün soranlara bilgilendirme yok demişler destek sistemlerinde.

Diziyi gece vakti izlemeyi düşünüyorum. Game of thrones’u da öyle izlemiştim. Ahh good old days…
homelander-the-boys-1

2 Beğeni

Pilot bölüm olarak iyi iş çıkarmışlar. Finaliyle acı tat bırakan Game of Thrones dan dersler alınmışsa ki umarım alınmıştır iyi bölümler bizi bekliyor demektir.

1 Beğeni

Diziyle ilgili ilk yorumlar:

5 Beğeni

Bak sinirden arada kaynadın meslektaşım. :joy: Nasıl Lotr sevmezsin yahu? Fantastiğin dibidir dibii. Kınıyorum.

Pilot bölümü çok başarılıydı. Oyuncu seçimini ve kurgusunu beğendim. Sonu belli olduğu için GoT gibi finalde sıvamazlar diye düşünüyorum. Konu yavaş ilerliyor gibi gözüküyor bu yüzden en az 3-4 sezon sürer dizi. Haftalık diziyi takip ederim.

Bilmeyenler varsa dizi aşağıdaki kitapta yer alan olayları konu alıyor. Şimdilik kitaba sadık kalmışlar, sadık kalmaya devam ederlerse GoT’un ilk sezonlarının kalitesinde bir dizi bizi bekliyor.

3 Beğeni

Eh işte zamanında iyiydi şimdi çok basit kalıyor bence. Silmarillion’u saymıyorum o farklı bir iş. Genel olarak türe olan katkılarından dolayı kendisine ve oğul tolkien’e teşekkür ediyorum. Yerini gençlere bıraksın bayrağı yeni nesil gayet şahane bir şekilde taşıyor.

3 Beğeni

Kitabı okumamış biri olarak yorum yapmak istemiyordum ama ilk bölüm kötü durmuyor. Yazarı da G. Martın baya beğenmiş ve onun ifadesiyle diziyi görkemli bulmuş. Bunu da göz önüne tutarak izleyelim !

1 Beğeni

İlk bölümü izleyenler için ufak bir sorum var.

Demir Tahtın neden olduğu hastalığın hikayedeki yeri nasıl acaba? Ben bu hastalıkta çok önemli bir sırrın gizlendiğini düşünüyorum.

Tahta layık olmayan krallar Demir Taht tarafından yaralanıyor. Kral da bunu bildiği için bunun sır olarak kalmasını istiyor. Viserys hemen ölmüyor diye biliyorum, zehir olma olasılığı düşük.

2 Beğeni

Beklediğimden çok iyi başladı ama kralın şehri aşırı karanlık gekiyor. O kendine çeken pis kokulu sıcak şehir değil de kuzeyden bir şehir gibi kasvetli olmuş. Renk paleti dışında her şey çok iyi. GoT kadar diyalogların iyi olmasını beklemek saçma olur zira orada direkt olarak kitaptan alınıyordu. Burada ise senaristler olaylara göre yazıyor ve altından baya kalkmışlar.

2 Beğeni
3 Beğeni
3 Beğeni

Resmi yayın bekleyen varsa şöyle bir dönüş yapmış dün BluTV destek;

Bu kadar izleneceği bilinen yapımı da yayın gününe getirememek, ne bileyim. :smile:

6 Beğeni