Her yerde böyle o yüzden buna da gerek yok minvalinde fikirlere pek katılmıyorum ama illa bir tepki koymuyor diye de hayatlarını bilmediğim insanlara da çok laf kondurmak istemem. Sömürülen veya emeğinin karşılığını alamadığı için gündelik hayatında sorun yaşayan birçok kişi yine bu forumu kullanıp farklı şekillerde tutum alıyordur diye tahmin ediyorum. Biri boykot eder, diğeri etmez ne bileyim. Sadece bir süredir fark ettiğim şey, ben bir şey yapacaksam kendim istiyor muyum, istemiyor muyum buna odaklanıyorum. Boykot ettiğim veya etmediğim için de birilerine açıklama yapmıyorum o yüzden. Birisiyle de herhangi bir fikrinden dolayı, istediği kadar ofansif olsun, dalga geçmeyi sevmiyorum. Rahatsız oluyorsam muhattap olmam, kafa dengi insanlarla toplanıp kafa dengi olmayanın da üzerine gitmem. Epeydir pek bir şey yazmıyorum foruma ama içimi de dökeyim istedim, sonra denk gelir okursam acaba ne yazmışım, neden yazmışım diye düşünmek keyifli oluyor çünkü.
Şöyle bir bakınca kitaplardan, edebiyattan bir hayli uzaklaşmışım. Onu fark ettim. Geçen gün biyografimi yazmam gereken bir durum oldu. Baktım ilgilendiğim alanlar, şeyler, yaptıklarım vs. gibi şeyleri yazacakken aklıma bir şey gelmiyor. İlginç vallahi. İthaki’den aylardır kitap almamışım bir de onu fark ettim. Malazanlar kaldı, BKK kaldı. Geçen Amazon’da indirim olmuş, 1 tane alıp okuyacağımı düşündüğüm kitap çıkmadı indirimlerden. Vay arkadaş.