İki tane diziye başladım biri The Office, diğeri The Wire.
The Office’e kamera aksiyonları dolayısıyla hemen bağlandım, zaten dizideki ofansiflik tam istediğim düzeyde, hatta hayal ettiğimden daha da fazlasını buldum. Peep Show’dan sonra bir boşluk vardı, şu an onu bu diziyle dolduruyorum işte. Ha tabii ki çok farklı diziler ama bilmiyorum Peep Show’u benimsediğim şekilde benimsediğimden herhalde. İlk bölümden Pam’in sözde kovulduğu sahneye anırarak güldüm, başa aldım ikinci kez izleyip tekrar güldüm. Aynı eylemi ikinci bölümde Michael’ın Hintliye sıfat bulamadım aksan yaptığı sahnede de gerçekleştirdim.
The Wire tek kelimeyle muh te şem. Benim için bir diziden fazlası olacağını daha ilk bölümde fark ettim. Karakter çeşitliliği çok hoşuma gitti özellikle. Bir de fazla araştırmadım ama gerçekten sabıkalı oyuncuların olduğu bilgisine denk geldim. Hayırlısı, bakalım bitirince ne kadar üzülücem. İlk on dakikada geçen şu diyalogtan sonra anladım zaten başıma gelecekleri…
Mcnulty: Well, if every time, snotboogie stole the money. Why’d you let him play?
Kid: Got to. It’s America, man.