J.K. Rowling: "Felsefe Taşı Öncesi 7 Yıl Boyunca Başka Dünyalar Yarattım"

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: J.K. Rowling: "Felsefe Taşı Öncesi 7 Yıl Boyunca Başka Dünyalar Yarattım" – Fantastik Canavarlar

image

Bugünlerde tüm dünya Koronavirüs salgını sebebiyle evlerine kapanmışken, J.K. Rowling de karantina günlerini Twitter’da aktif olarak zaman geçirmeye başladı. Rowling şimdilerde Harry Potter başta olmak üzere, dövmelerden tutun da, pişirdiği yemeklere kadar birçok konuda Tweet’ler atıyor. J.K. Rowling, Twitter’da, kitaplığını yeniden düzenlemekten tutun da, internetten hayali karakter testleri yapmaya kadar kendi birçok karantina aktivitesini sevenleriyle… (DEVAMI…)

3 Beğeni

Artık kendisini takip edip “yeter artık allahın cezası kadın bi sus artık inan ki hiç umrumuzda değilsin, artık merak etmeğimiz şeyleri lütfeder gibi açıklama yeteeeeer” diye tivit atıcam bundan sonra bu kadına.

Ben hâlâ 1 nisan şakamızı bekliyorum. Kralkatili Güncesi Şakasından sonra hep tetikte bekledim ama gelmedi. Beklemeye de devam edeceğim.

1 Beğeni
3 Beğeni

arkadaş harry potter kitaplarından ötesini merak etmiyosan kadını takip etme yeni filmleri izleme bu kadar basit. Ben lanetli çocuğu resmi saymadığımdan onla ilgili tweetlerini okumuyodum diğer tweetlerini de seviyodum. Kadın asasız büyünün nasıl çalıştığını felan açıklıyodu ne güzel ki böyle birşey vardı kitaplarda ve hiç açıklanmamıştı. garip şeyler de açıklamıyo değil ama genel olarak mantıklıydı hep. Bilmek istemiyosanız takip etmeyin. kadını hayattan soğuttunuz.Hala dumbledore un gay olduğunu labullenemeyenler var. kadın yazarken planlamış çok belli kitabın sonunda grindelwald mezarını umursadı diye mutlu oluyo adam. sonradan uyduruyo sananlar var hala. Nagininin normal bir yılan olmadığı ve diğer yılanlardan çok güçlü olduğu bile 4. kitapta geçiyordu.

3 Beğeni

kralkatili güncesi şakası nasıldıki?

1 Beğeni

Onu bilmem ama buna mutlaka göz atın. :grin:

3 Beğeni

Sanırım en az 3 yıldır kralkatili güncesi serisinin 3. Kitabını bekliyor insanlar aynı şekilde ben de. Kayıp rıhtımda 1 nisanda 3. Kitabın çıktığıni söylediler ama sakaymis işte hâlâ anlatamıyorum aynı şakayı 2 kere filan yedeim​:sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni