J.R.R. Tolkien'in Hayatını Konu Alan Filmin Başrolleri Belli Oldu

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: J.R.R. Tolkien'in Hayatını Konu Alan Filmin Başrolleri Belli Oldu – Kayıp Rıhtım

image

Tolkien’in hayatını konu alan filmde ünlü yazarı oynayacak kişi Nicholas Hoult oldu. Ayrıca filmle ilgili ilk kareler de paylaşıldı. (DEVAMI…)

2 Beğeni

Yok artik… Suyu cikti

Niye suyu çıksın ki? Bu hayatta büyük başarılar elde etmiş yazarların, şarkıcıların, sanatçıların biyografik filmleri ezelden beri çekilen bir şey. Tolkien’in de gayet ilginç bir hayatı var. Birinci Dünya Savaşı’nda yaşadıkları, kaybettiği insanlar, kitabının yazım hikâyesi ve sonrasında gördüğü tepkiler… Bence güzel bir film çıkabilir ortaya.

3 Beğeni

@mit’e katılıyorum. Biyografiler bizim kendi hayatımıza dair dersler çıkartmamız açısından önemli.

Böyle değerli insanların hayatlarına dair -bir yönetmenin süzgecinden geçmiş olsa da- bilgiler almak beni memnun ediyor.

1 Beğeni

Ben genel olarak onyargili ve olumsuz bi adamim. Biyografiye lafim olmazdi basarili ornekleri de var. Ama sinema sektoru daha once farkli basliklarda da yazdigim gibi onun bunun hayati,ayni sernin devami, bilmem nenin yeniden cekilmesi uzerine bir tabana oturdu somure somure ilerliyor. Tolkien in hayati degerlimi tabiki degerli. Ozellikle adamin pesinden mezarina kadar gitmis biri icin… Ama Tolkien’e gelene kadar da cekilmesi gereken ne biyografiler cikar.
OZEL SORU: 2. Dunya savasinda gorev yapmis , benzer kayiplar yasamis ve savastan bisikletle kacmis ,sair ama eserleri tolkien kadar dunya capinda olmayan bir biyografi cekilirmiydi acaba. Boyle bir adam var… ama bana tek onemli olan sektorun hayranlar uzerinden para kirma cabasi gibi geliyor.

C. S. Lewis’in film kadrosunda adının geçmemesi hayal kırıklığı. Lewis’siz bir Tolkien göreceğiz.