Jay Kristoff Kitapları

Jay Kristoff

BİYOGRAFİSİ

Jay Kristoff (12 Kasım 1973 doğumlu) [1] Avustralyalı bir fantezi ve bilim kurgu yazarıdır . Hem yetişkin okuyucular hem de genç yetişkinler için yazıyor. Melbourne’de yaşıyor.

Kristoff, 1973’te Avustralya’nın Perth şehrinde doğdu. [2] Kristoff, çocukken sık sık kitap okur ve Dungeons and Dragons dahil olmak üzere [3] masa oyunları oynardı . [4] Kristoff 6’7" boyunda. [5] Üniversiteden Sanat derecesi ile mezun oldu. [6] Edebi kariyerine başlamadan önce on bir yıl televizyon için yaratıcı reklamcılık yaptı. [7] Melbourne’de yaşıyor, Avustralya, karısı ve Samwise adında bir Jack Russell Terrier [6] ile birlikte.

Kaynak: Jay Kristoff - Wikipedia

NOT: Kitaplar ilk çıkış tarihine göre sıralanmıştır. Listede Türkiye’de çıkan kitaplar yer almaktadır.

ÇIKAN KİTAPLAR:

PEGASUS YAYINLARI

  1. İlluminae Dosyaları Serisi 1 - İlluminae
  2. Nevernight Serisi 1 - Kuzgunun Gölgesi
  3. İlluminae Dosyaları Serisi 2 - Gemina
  4. Nevernight Serisi 2 - Tanrımezarı
  5. İlluminae Dosyaları Serisi 3 - Obsidio
  6. Replika13 Serisi 1 - Hayatın Sana Ait Değil
  7. Aurora Döngüsü Serisi 1 - Aurora’nın Dönüşü
  8. İlluminae Dosyaları Serisi 0.5 - Memento

İlluminae

Tanrımezarı - Nevernight obsidio Replika13

Aurora'nın Dönüşü - Aurora Döngüsü 1

2 Beğeni

Aslında Nevernight’ları satsam son kitabı çıkar belki. :thinking: Şimdiye kadar hep öyle oldu. Asimov’ları sattım devamını bastılar, Dune’ları sattım devamını bastılar, Sanderson’ları sattım devamını bastılar, Haikyuu’ları sattım devamını bastılar. Okuyucular için kendimi feda mı etsem acaba. :thinking:

Şimdi düşününce Witcher’lar da sattıktan sonra basılmıştı. Yani halihazırda Pegasus için denenip onaylandı. :smiley: Ama ben çok fazla fedakarlık yapmışım. Bayrağı başkasına devredeyim artık. Büyü sadece benim üzerimde işe yarıyorsa yanarız ama.

4 Beğeni