Jim Carrey'i Değiştirdiler Mi?

Dostum, bu yeni hali ya da yenisi sadece tip olarak değil de hissiyat olarak da tuhaf hissettiriyor. Hani Jim Carry demeseler, onun Jim carry olduğunu düşünmem.

Bununla ilgili neler var? Bilgisi olan ya da itiraz eden var mı? Bizi de bilgilendirsin lütfen. Kimisi için gereksiz bir soru ama ara ara aklıma geliyor. “Yahu bu adama ne oldu? “ diyorum.

1 Beğeni

Reptilian’lar yerine geçmiş bence.

1 Beğeni

20 yıl önceki ben ile şimdi ki benin de âlâkası yok ama bu “ben” olduğum gerçeğini değiştirmiyor. Bir de şimdi estetik, botoks, yüz gerdirme vs vs ile kadın ya da erkek çok değişiyor(olumsuz yönde).

:frog: Aramızda kalsın Rıhtım da ben dahil çoğu kişi aslında kurbağa :shushing_face:

1 Beğeni

Siriuslu olmanızı beklerdim :slight_smile:

2 Beğeni

Sirius uzak hocam; bu kurbağalar aslında üç cisim sisteminden, Alpha Centauri’den geliyor. Vraklamalarından anladığım kadarıyla buraya gelmeleri 400 yıl sürmüş. :slight_smile:

3 Beğeni

:love_you_gesture:

Yalan ya, kim demiş? Aşağı yukarı 9 ay’da Dünya’ya ulaşıyoruz :frog:

2 Beğeni

Bu adamın ağır bir depresyon problemi vardı. Youtube’da bu konuları konuştuğu röportajları var. Büyük ihtimal Robin Williams gibi gidecekti, direkten döndü. Buna rağmen adam öldükten sonra yapay zekaya sırtında melek kanarları ile bulutların arasında yürürken videolarını yaptırıp tiktoktan para kazanma derdinde olan sosyal medya ve amacı hit çeken haber konusu yapmak olan Amerikanın rezil magazin basını her fırsatta ofansif bir şekilde adamın üstüne oynuyor.

4 Beğeni