Kafe Rıhtım

İyi akşamlar arkadaşlar. Kitap okuma mekanlarımızı paylaşmak ve foruma görsellik katmak amacıyla açıyorum bu konuyu. İyi paylaşımların olduğu bir konu olması dileğiyle. İlk görsel benden gelsin.

13 Beğeni

Ne kadar derli toplu… :sweat_smile:

@oguzeren Biraz sorgulanacakmış hissi var yalnız. “Konuş! Bu hafta kaç kitap okudun? Zbam!” :blush:

6 Beğeni

Doğrudan yemek masasında okuyor ve çalışıyorum. Koltuğun minderini de koydum çok rahat. :smile:

1 Beğeni

Ben otururken hic okuyamıyorum ya. Siz oturarak iyi okuyorsunuz. Öyle otururken yarım saate boynum falan tutuluyor benim.
Ben kırlenti kafamın arkasına koyar uzanır öyle okurum hep.

Ne kadar hoş okuma lambalarınız, koltuklarınız falan var. Ben okurken ya okul sıralarındayım ya çimlerde. Ya kütüphane köşelerindeyim ya müdavimi olduğum butik kafenin babaanne koltuğuna sinmiş durumda… Ha geceleri de şu el emeği göz nuru, parıltılar saçan kabakçığım eşlik ediyor konumuma göre ya yatak başında ya masa üzerinde.

Eh henüz kör olmuş değilim.

9 Beğeni


Gayet sade

6 Beğeni

Ben bu lambayı evde kullansam kör oluruz galiba. :sweat_smile: Bizim ev perili evler gibi oluyor. Hatta bazen arkadaşlarımız “Baktık, evde yoktunuz. Işıklar yanmıyordu.” derler. Birkaç defa ışık kullanmadığımızı izah ettik. Bizim avizelerde lamba pek olmaz varsa da muhtemelen ancak kendisini aydınlatır. Lazımsa öteki odadan filan sökeriz. :joy: Bizim evin genel aurası @Bilge 'ninki gibi. Zamanla karanlıkta görme yetisi edindik. :sweat_smile: Loş ortam seviyoruz. :blush:

5 Beğeni

Dünyanın en rahatsız dersane sırasında okuyorum. Günün yarısında orada olduğum için başka şansım yok zaten. Yatarak asla okuyamam ama 15 dakikada derin uyku moduna geçerim :sweat_smile:

Yalan yok huzuru buluyorum burda. Yaklaşık 5 senedir okuma köşem. Eğer doluysa kahroluyorum, bilenler bilir.

17 Beğeni

ahahha :+1:t4::ok_hand:t4:

3 Beğeni

Aynı şekilde Ankara metrosunda yıllarca yerde oturarak kitap okudum. Hayatımda en odaklanarak kitap okuduğum vakitler hep vagon köşelerindeydi.

1 Beğeni

Tek bir yer değil.
Odada pencere kenarını seviyorum.
Öğretmenin hasta olduğu zaman edebiyyat dersine resim öğretmeninin geldiği zaman bir köşede oturup kitap okumanın yeri de ayrı.( Tabi azıcık zor oluyor çünki çocuklar neredeyse sınıfı patlatıyorlar :grin:)

1 Beğeni

Ben de böyle okurum genelde. Ama oturarak da okuyabiliyorum :smirk:

1 Beğeni