Kim?

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Kim? – Aylık Öykü Seçkisi

image

YUKARIDAN AŞAĞIYA DOĞRU PİRAMİT I. NAZİF Yolda kalmış Nazif. İçi titriyor soğuktan ama belli etmiyor. Ceketinin ceplerinden çıkartmadığı elleriyse, her zaman dürüst. Bir görseniz Nazif’i. Nasıl uyuz, nasıl takıntılı bir adamdır o. Olası ufacık bir aksilikten bile korkar, çekinir. Yoğurdu üfleyerek yiyen cinsten dedikleri kişiler, Nazif’in yanında halt etmişlerdir. Ama söylenmez, sesini çıkartmaz öyle kolay… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Geçen ay böyle bir kurgunun gözümden kaçmasına üzülüyorum. Öykünüz beni sürekli düşünmeye itti. Anlatıcı geçişleriniz de bence tam olması gerektiği gibiydi. Okuyucuyu rahatsız etmiyordu.

Şu cümleleri okurken kendi yaptıklarım aklıma geldi durdu hep. Nazif’in neden sürekli kaçmaya çalıştığını anlayabilmek beni öykünün devamını okumaya teşvik etti. Bu duygularla ilerleyecek bir öykü olmasını beklerken İsmail kısmına geçtiniz. Nazif’in sapık olduğunu hiç düşünmedim ve bu kısımda insanlar hakkında yapılan yanlış gözlemler sonucu oluşan ön yargıları anlattığınızı düşünüyordum ki son kısıma geçene kadar.

İnsanlar bazen sessizliği en iyi şey olarak algılıyor ama maalesef bu şekilde sadece kendilerine zarar veriyorlar :frowning:

Gelecek ayı iple çekiyorum. Seçkide görüşmek üzere…

1 Beğeni

Yine çok naziksiniz. Ve bonkör davranmışsınız, teşekkür ederim.
Önümüzdeki ay için sabirsizim. Yazmasam da okuyacağım kıymetli kalemler var. En çok da sizin virüsü kullanma şekliniz heyecan verici.

Tekrar teşekkürler, görüşürüz

1 Beğeni