Kitap Alım ve Satışı İçin Uygulama Var mı? ve Ansiklopedi Arayışı Tavsiyeleri

Merhabalar, aktif olarak Dolap kullanıyordum lakin saçma sapan hesap kapatma politikaları ve deli dehşet kesintileri sebebi ile kullanmaktan vazgeçtim. Kitap alımı ve satımı için Gardrops ve Zebramo dışında başka bilindik bir seçenek bulunmuyor mu acaba?

Bir de ansiklopedi arıyorum konu fark etmeksizin. İsim olarak tavsiye ettikleriniz varsa önerirseniz sevinirim. Bir de sahaflar dışında belirli bir satış noktası vs var mı? Sıfır arıyorum ama eski oldukları için sanırım o tarz satan yok. Bunları nerelerde bulabilirim? Büyük Larousse ve Meydan Larousse düşünüyorum. Umaru-ım ikisi aynı şey değildir :slight_smile: Bunun yanında Temel İslam Ansiklopedisi ve Groiler İnternational dışında önerilere açığım. Bunlar listemde.

Merhaba ben sosyal bilimler okuyorum bizim faydalandığımız belli başlı ansiklopediler var. DİA dediğimiz Diyanet İslam Ansiklopedisi Dijital olarakta mevcut 44 cilt , Türkler Ansiklopedisi 33 Cilt, Meb in İSlam Ansiklopedisi 13 cilt, temel bilgi için faydalı lakin bu bilgiler zamanla eskir, bu ansiklopedileri dijital olarak temin edersin, ilgi alanına göre okuma yaparsın daha sonra, Dergi parktan veya Yök Tez den konu ile alakalı makale veya tezler üzerinden okuma yaparsın. Elde ettiğin bilgiler daha taze olur.
2. el olarak nadir kitaptan alabilirsin