Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Ra sailed across the sky each day, and each day he grew old. His mouth went slack, and his spittle dribbled to the ground. Isis caught up Ra’s spittle and shaped it with some dust into a snake, which she left in Ra’s path. When he stumbled over it, the snake bit him, and Ra fell down with a terrible cry. The other gods heard him and asked, “What is wrong?” But Ra could not reply. The snake’s bite had taken the fire of life from him, and his limbs trembled as the poison surged through his body.

Sonradan Yılanın ısırığı diye devam etmesinden de belli ama ben yine de orijinalinden karşılaştırmıştım. Sizin de attığınız gibi “snake bit him”, “sinek onu ısırdı” olarak basılmış. Artık nasıl bir hatanın kurbanı bilemiyorum. Gözüken tek şey snake ile sinek arasındaki okunuş benzerliği.

Yayın koordinatörüne ilettim. Cevap gelince yazarım tekrar. :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

D&R 'da İthaki %45, Alfa Grubu %40 indirimde… Akbank20 kodu kullanarak 150 TL üstüne biraz daha yüksek indirim alınabilir.

1 Beğeni

Tosla kartın 75/20 kampanyası ile birleştirilirse güzel bir indirim olur.

1 Beğeni

İdefixi iptal edip yapıştırdım d&r dan

2 Beğeni

D&R internet sitesinde hediye kartı alırken kullanabileceğim bir indirim kodu mevcut mu?

İthaki ve Alfa indirimi ne kadar sürecek belli mi?

Aradım ama bulamadım. D&R’ da hediye kartı yok galiba.

En son denediğimde bazı kodlar hediye kartında geçersizdi. Son durumu bilmiyorum.

Hediye kartı var ama satın alırken kod kullanılmıyor sanırım. Denediklerim için “siparişiniz için uygun değil” şeklinde hata verdi.

2 Beğeni

image

1 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/b?node=18383728031&ref_=gwmm_cbf33ff7&pf_rd_m=A2KKU8J8O8784X&pf_rd_t=36701&pf_rd_i=mobile&pf_rd_s=mobile-hero-slide-2&pf_rd_r=PBW6AHHHEG3F70N6BQGM&pf_rd_p=d419a737-393c-4e96-bed9-1619cd2294ef&ref_=Oct_Arh_mobile-hero-slide-2_cbf33ff7-2156-4956-a3f2-7608b4f4b4e7

2 Beğeni

Ah bir de kupon olsa.

1 Beğeni

Keşke olsa gerçekten ama artık olmayacak herhalde, uzun zamandır yapmıyorlar. :neutral_face:

İdefixten aldığımız hediye kartlarının geçerlilik süresi var mı?

DR’de 150 TL üzerine kullanabileceğimiz 20-30 TL indirim sağlayan bir kod var mı?

Akbank20 kodunu kullanabilirsiniz.

1 Beğeni

Banka fark ediyor mu? Ben yapıkredi kullanıyorum Akbank20 yazsam faydalanabiliyor muyum?

2 Beğeni

Ben o kodu kullanıp İş bankası kartı ile aldım. Sıkıntı olmadı.

1 Beğeni