Şimdi baktım, hepsiburada da deli dolu yayınlarının kitaplarını satmıyor.
Hayır, Doğan Kitap Turkuvaz’dan ayrı olarak varlığını sürdürüyor, yabancı ortakları (Egmont grubu) da var zaten.
Ben delidolu yayınlarını Kidega’dan alıyorum. Enpara kullanıyorsanız 15 lira indirimle alabilirsiniz.
Umarım satılmamıştır. Doğan Egmont’un Turkuvazlaşmasını hiç istemezdim.
Evet haklıymışsınız kısa bir araştırmayla öğrendim. Yanlış bilgilendirme için özür dilerim.
Sonra internette Doğan Kitabın satıldığına dair kaynağın Sabah gazetesinin internetteki haberi olduğunu görünce de şaşırmadım. Bir kaç farklı kaynaktan teyit etmem gerekirdi.
Hocam ben de sizin gibi dünden beri bekliyorum ama açılmadı 150’lik kupon.Eklenecek dediyseler güzel haber tabi.
Anlık olarak 150 tl lik çek var.
Bir tane aldım ama ikincisinde bu ürün başkasının sepetinde diyor acaba yeni bir hesap açıp tekrar denersem olur mu?
Bi tane var 150tl lik ama sepete biri atmış satında almadığından kimse alamıyor
https://www.okuoku.com/urun/listele/yapi-kredi-yayinlari/yapi-kredi-yayinlari/10615
https://www.okuoku.com/urun/listele/yayinevi/pegasus-yayinlari/12888
Okuoku da bugün kargo bedava limiti de 25 TL ye indirilmiş
Zamanında iki tane aldım millet öğrendi şimdi. Forumlarda çılgın takip var almak zor
O kadar çok yazdın ki beni de gaza getirip 150 TL’lik çekten aldırdın…
Şaka bir yana son 3 - 4 aydır kampanyalar yüzünden kitaba çok para harcadım, 2019 da takip ettiğim seriler dışında kitap almamayı düşünüyorum.
İdefix kargo bedava kodu. Ben kullanmayacağım, isteyen kullanabilir
Hep içimizden bir ses öyle demiyor mu zaten?
Bugün bi D&R’de 1984’ün özel baskısını inceledim. Aslında gayet güzel duruyor ama inanın çok kötü kokuyordu. Bunun sebebi de sayfaların boyalı olması. Hani geçen gün Doğan Kitap’tan kitap alanların buraya attıkları fotoğraflar gibi. Böylesine güzel bir baskıya neden böyle bir şey yapmışlar tam olarak bir açıklama bulamadım ben.
Kidega ve Enpara kampanyası ile bayağı bi ucuza getirip alacaktım oysa ki. Hevesim kaçtı.
Kokunun asıl sebebi kullanılan kağıt. Aynı kokuyu yeni açılmış dergiden de alabilirsiniz(burnunuza geldi dimi? Misss )
Ürün başkasının sepetinde olunca başka bir şekile alabiliyor muyuz?