Ben de 7’si bir arada zannettim bu baskıyı. O.o Çok uygunmuş bitmeden kapayım bir tane diyecektim
Ciltsiz bassalar keşke dediğiniz gibi. Ama bu kitapların güzel yanı da bu ciltli halleri. Gerçekten çok sevimliler. Benim biriktirmeye başlamamın üzerinden 13 yıl falan geçti. Çok pişmanım çocukken hepsini tamamlamadığım için, başka serileri de alıyordum ve tabi çok param yoktu. Şimdi param var ama aynı zamanda yok
@matma keşke
İyi geceler arkadaşlar, ucuzkitapal.com’ da indirim vardı. Dün liste yapmıştım gün içinde sipariş veririm diye öğlen baktım ki fiyatlar değişmiş. Kronik kitap fiyatları artmış.
Son amazon kampanyasında kitap alabiliyor musunuz? Şöyle istediğim 4 kitabı koysam 500 tlden aşağı fiyat çıkmıyor. Neredeyse 400 sayfa olan kitaba 160-190 tl arası fiyat koymuşlar hep.
Sene 2020 25 Kitap almışım toplam 407 TL
Ama şu son 5 kitap 350 TL şu an. Kalan 20 kitabı hesap etmek istemiyorum.
Kırmızı kedi’nin sitesindendi sanırım 3-4 sene önce (Kasım 2020 imiş baktım şimdi) %45 indirimle 350 liraya Saramago tüm kitaplarını sipariş geçmiştim, şimdi tek Saramago kitabı o fiyatta
Bende Körlük ve Görmek ciltli set halinde Kırmızıkedi kitapevinde 80 liradan 60 liraya mı ne düşmüştü Kara Cuma indirimi öyle almıştım.
15 kitap Zaman Çarkı ciltsiz indirimsiz etiket fiyatı 10 bin liracık Zaman Çarkı bildiğin zenginlerin serisi oldu.
Aha zenginim o zaman
Valla zenginsin ama rakibin var ben Kıl payı 2 bin - 2.500 gibi bi fiyata elde ettiydim. Şimdiki fiyatı görünce bedava almışım diyorum
akşam bi excele bakayım ben toplam ne kadara almışım. Aldığım fiyatları işliyorum çünkü
İyi fikirmiş bu aslında.
Bunu ben de yapıyorum. İlk çıkış yaptığı zamanki fiyat, aldığım fiyat ve bazen zamlı fiyatı (genelde seriler için yapıyorum).
Büyünün Rengi kitabı ilk 39 liraya çıkmış ben kuponla 2 liraya almışım mesela. Şimdi 300’lere dayandı sanırım fiyatı. Akşam bir bakıp Diskdünya başlığını hüzne boğayım.
@MelihAntepli hocam biz bu fiyatları da beğenmiyorduk o zamanlar başlığın 2020li yıllarına baksak neler neler görürüz eminim. Hood belamızı verdi işte bu yüzden .
Şimdiki durum beğenmemenin ötesinde hocam. Aldığımız ürünün fiyatı tek seferde çok artıyor, maaş ya da kazancımız o kadar artmıyor ama. Fakirledik maalesef. Eskiden forumda alınan kitaplara bakın bir de şimdi bakın. Eskiden 20 kitap alan kişi şimdi 3-4 kitap anca alıyor ve alma süreside değişti, eskiden bi kitap alıp foto atan kişi 2-3 gün sonra tekrar alıyordu şimdi onu yapabilen pek kişi yok rıhtımda.
Fiyat kaydını bende yapıyorum. Alış fiyatım ortalamada etiket fiyatının %50’si seviyesinde. Ancak güncel fiyat karşılaştırması yapılsa bu oran %10-%15’lere düşecektir diye tahmin ediyorum. 2020 yılından beri düzenli alım yapmaktayım ve kitap sayısı 1200’leri geçmiş durumda.
Hem de ciltliymiş. Seni zengin değil zepzengin sınıfına koyuyorum
Ayn Rand kitaplarını Pegasus 2021’in sonlarına doğru yeniden bastığında ben de dahil herkes fiyatlara şok olmuştu. Epey gündem olduğunu hatırlıyorum forumda. Avrupa Yakası’nı izliyorum, Şehsuvar’ın elinde Ayn Rand kitabı görünce fiyatlara bakayım dedim. Günümüz için fiyatları normal, hatta belki ucuz bile kalmış diyebiliriz.