Üç kitap 614 TL
Hocam birkaç yerde bu fiyat zaten.
Bu eseri yeniden tek cilt basma durumu olur mu bilen var mı?
Zamana Değer Katanlar almak isteyen varsa bilgilendireyim, yazar müzisyen siyasetçi gibi ünlüler hakkında ufak bilgi verip mezarlarının yerini paylaşmışlar. Her sayfada 4 ünlü olması lazım.
Bence tek cilt basmazlar. Çok satıldığını da düşünmüyorum. Okunmasını tavsiye ederim.
2 idi 1 kaldı, teşekkürler.
Rica ederim alabilmenize sevindim
Bunu yazın aldıydımda devamı gelmeyecek herhalde.
Bir umut diyelim.
Olmadı @Vordue Özer’e yollayacağız, o beğendi diye aldım ben. ![]()
Özer’e yollarken kargo ücretini de ödetelim. Gerçi benim almamda payı yoktu heralde ama yine de neden olmasın ![]()
Bu arada kaç kitaplık bir seri bu?
Önemli olan da bu zaten. ![]()
3 kitaplıkmış, Attica’ya sormak lazım instagramdan
Ben birkaç defa sordum ama cevap alamadım. Belki yeni yıla girerken bir baskı kursak programlarına alırlar. Özellikle @melihantepli hocam bir el atmalı. @J.S hocamı belki dikkate almazlar başkasıyla karıştırıp
. Destek olayım diye seri tamamlanmadan ilk kitabı aldım geçen sene düştüğümüz hale bak. Alsan dert almasan dert.
Kitabı @Vordue hocama iade edeceğimiz zaman ücretsiz kargo kodunu benimle de paylaşın.
Destek amaçlı aldıklarıma devamı gelmezse bi yere bağışlarım gözüyle bakıp beklentiye girmiyorum, yoksa canımı sıkıyor. Eksikparça da kredisini tüketiyor ufaktan. Cradle basarsa affederim ama. ![]()
Kidega indirim koduna dönecek bu iş. ![]()
Ben beğenmiştim ama benden başka da okuyan olmadı herhalde, sürekli indirime düşüyor bu kitap bir türlü beceremediler satmayı
Devamını getirmeyecekler gibi geliyor bana da
.
Ben ya bi kitabın altında yorum olarak sorduydum ya da özelden sorduydum ama dönüş olmadı. @Lorien_archers Athica’dan bahsediyorsan bana dönüs atmadılardı.
Akılçelen’de aynı yazara ait 2 kitap çıkarttı. Halen ikinci kitaplardan ses yok ![]()
Bu yazara ait başka çevrilmiş kitap bulamadım, karıştırmış olabilir misin?
Bi de ben yazayım bakalım. ![]()
@_OZ Yanlış anlaşılmaya müsait yazmış sanırım Melih, kast ettiği Akılçelen’in de yeni bir yazarın 2 serisine birden başlayıp henüz devamlarını basmadığı galiba.
Kralların Adaleti devamı için Athica’ya sormuştum, dönüş atmadılar. Akılçelen için dediğim kitaplar aşağıdakiler.
Akılçelen 2026’da bence daha iyi olacak. Yeni yıl taze bir başlangıç
![]()