Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Altın bulmak zorken %50 indirimi daha zor :joy:
Pegasus eli kulağındandadır :wink:

2 Beğeni

Sabahı beklemeden Kitapyurdu’nun İthaki %50 indiriminden 9 adet kitap siparişi verdim :slight_smile:.

16 Beğeni

Yahu Amazon’a güveniyorduk ne güzel. Sabah sepete bir baktım son çıkan bkklar tükenmiş. Ne oldu gece gece acaba? :sweat_smile:

2 Beğeni

Kitapyurdu’nda sabah yüzde 50 indirimde olan kitaplardan bazılarının indirim oranları düşümüş bilginiz olsun. Fiyatlara bakmadan satın almayın.

1 Beğeni

Tolkien kitaplarının birkaçı stok yok ya alamadı arkadaş.

Ayrıca Yabancı yayınları hâlâ 35 , 50 değil

1 Beğeni

Ben Mars serisine baktım. %50 indirim yok bu kitaplarda.

1 Beğeni

Mars serisi için indirim etiket fiyatıyla uyumlu kontrol ettim. Siz de alacağınız kitapları ithakinin sitesinden etiket fiyatlarını kontrol edip indirim oranı doğruysa sepete eklemeniz iyi olacaktır.

O değil de Amazon’dan alırım diyordum alacaklarımın indirimini geçtim stokları kalmamış özellikle yeni çıkanlar.

3 Beğeni

Sepete ekleyip kontrol ettiniz mi?

2 Beğeni

Şimdi kontrol ettim tekrardan ithaki sitesine göre dediğiniz doğru %50 indirime girmiş. Bu seferi pas geçmeye karar verdim. Bir önceki indirimden aldıklarım daha bitmedi. Biraz elimdeki kitapları bitirmem gerek.

Bu tabi Türkiye şartlarında zam gelmesi ve tükenmesi risklerini de barındırıyor.

2 Beğeni

Amazon direkt tükenmeden kaldırıyor bence. Tüm İthaki kitapları da tükenmez yani :))))

3 Beğeni

Tutumlu Sihirbaz için Ciltli mi karton mu sizce bunu düşünmekten sipariş veremedim :grin:

1 Beğeni

Diğer tüm Sanderson kitapları ciltsiz, ben olsam ciltsiz devam ederim.

3 Beğeni

Sipariş verdiğim kitapların hepsi %50 indirimli, şimdi tekrar kontrol ettim. Gece Amazon’daki kitapların hiçbiri %50 indirimde değildi. O yüzden direkt KY’den sipariş verdim. Birkaç gün geç gelir muhtemelen.

1 Beğeni

Ben fiyatı hiç kontrol etmedim. İthaki’nin kendi sitesinde 680 olan kitap Kitapyurdu’nda 840. Tamam %50 uygulanmış ama bu fark nedir arkadaş? Sizde de öyle mi arkadaşlar?

2 Beğeni

Hangi kitap o ? Ben kitapların ilk çıktığı gün listeme etiket fiyatları ile eklerim. Bir sıkıntı göremedim gibi.

2 Beğeni

Pardon benim hatam. :smiley: Kızıl Mars üzerinden bakmışım fiyata.

2 Beğeni

Amazon’da 800/200 sağlayan bir kod varmış, denemedim. P200

2 Beğeni

Satın alımda kullanılmaz diyor bende :frowning:

3 Beğeni

Uzun zaman sonra İthaki’den ilk alışverişim.

5 Beğeni

Ben kitapyurdu üzerinden İthaki siparişini verirken patladım. Kart doğrulamasını girdim ve sipariş doğrulamasını yapmadı, ürünler sepette kalmış ama karttan provizyon çekilmiş. Şimdi şikayet var sitesine baktığımda benzer durum yaşayanlara bankanızla çözün diye yardımcı olunmamış. Hem kampanyayı kaçırdık hem de uğraş dur şimdi. :confused:

2 Beğeni