Amazon Seçili kitaplarda tüm indirimlere ek 800 TL’ye 200 TL indirim kodu; SEHIR200
Şu sayfada çıkan kitaplarda geçerli;
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A4A1C4M3K8PLW?tag=dh-nlf-21&ie=UTF8&language=tr_TR&ref=psp_pc_cart_collapse
Sanırım amazon satışlılar ama tüm amazon satışlı kitaplarda da geçerli olmadı benim denediğim. Şuradan araya araya bulmak lazım;
%50 indirim var ancak kargo ücreti 89,90 TL.
Her türlü Amazon daha makul oluyor. Hayır kargo alt limiti de yok en sıkıcı kısmı. Bkm ve kitapsepetinin bir önemi kalmadı şu alt limit yüzünden eskiden iyzico ile ne güzel çarkı buradan döndürüyorduk..
Haklısınız eskiden bir limit sonrası kargo bedava oluyordu ama uzun bir süredir bu yok. Ben her seferinde toplu alım yaptığım için kargo parasını görmezden geliyorum ithaki ve iş bankasında düzenli %40 uyguladığı için. Benim için en iyi yanı kitaplar temiz geliyor.
indirim sepetime yansımıyor, sizde durum nasıl?
Bende de otomatik yansımadı. Ama promosyon kodu giriş alanından SEHIR200 girince yansıdı sepete. O şekilde deneyin.
oldu bu şekilde teşekkürler
Kodu girince oldu bende de, bir de sepete eklenen tüm kitapların bu sayfadan ulaşılan yani indirime dahil edilmiş kitaplar olması lazım sanırım.
Buradan eklediğim kitaplar 800 ü geçti diye başka bir kitap daha eklemiştim ilk başta, o zaman çalışmamıştı kod. Sonradan eklediğim kitabı çıkarınca çalışmıştı
.
Kaçırmışım ya çok üzüldüm.
Etiketi 900. Belki @W4YNE bile bu fiyata kaçırmaz ![]()
Alalı çok oldu hatta aldığım fiyata tekabül ediyor şu an. Şu stokları n’olur bitirin artık ![]()
Amazon 4 al 3 öde
Amazon 2 al 1’i %35 indirimli