Fuarlarda yayıncılar çoğunlukla iyi indirim yapmıyolar. Bunu çok sordum hepsine ama aldığım cevaplar beni tatmin etmedi. Aslında fuarın ortamı dışında ekonomik olarak bir avantajı yok.
En iyi indirimi Albaraka Yayınlarında gördüm %45 yapıyorlar ve çok özel kitaplar listelenmişti.
Şimdilik var olanları alıp 100 TL indirim kodu da kullanılabilir.
Evet ben de öyle yapacağım gibi, Son 5 BKK’den 3’ünü satışa açmışlar.
Çıkmayan sadece Tehlikeli Görüler değil mi?
Var ya sen bulamamışsın.
Şu iki kitap dışında gözükmüyor William Gibson kitabı.
Neyse boşver en iyisi ilknokta bekleyelim biz.
Merhaba İndirim için kod nedir?
Biraz önce ben de kontrol etmiştim. Sadece Zanzibar İstifi’ni alacağım ucuzkitapal’dan. Yanan Krom ve Tehlikeli Görüler’i İlknokta’dan sipariş verdim. Bu arada İlknokta’nın ödeme sisteminde Hepsipay ve havale seçeneği var. Daha önce Hepsipay diye bir şey yoktu diye hatırlıyorum. İçime bir kurt düştü ve şikayetvar sitesinde Hepsipay ile ilgili bir sürü şikayet olduğunu görünce havale ile yaptım ödemeyi.
UCZ100 800’e 100 TL indirim sağlıyor. Ama sadece hesaba tanımlı mı değil mi bilmiyorum.
Değil. İki ayrı siparişte kullandım ben az önce. Birden fazla da kullanılabiliyor.
Sherlock Holmes; Bütün Hikayeler Tek Cilt Özel Basım - Sir Arthur Conan Doyle
https://app.hb.biz/XcGGAMB2zmaW
Edgar Allan Poe Bütün Hikayeleri - Edgar Allan Poe
https://app.hb.biz/Kvxe3u5LOF7z
İkisi de 160 liraya geliyor ilgilenenlere.
İdefix.
Alt limit 1000 lira.
Kampanya Koşulları
150 TL kupon kampanyası 4-14 Kasım 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
İlgili tarihlerde idefix üzerinden yapılacak 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde KASIM150 kupon kodu ile sepette 150 TL indirim uygulanacaktır.
“KASIM150” kupon kodunu “Hesabım-> Kuponlarım à Kupon Ekle” alanından veya sepette “İndirim Kodum Var” alanına yazarak aktif edebilirsiniz.
Aktif edilen kupon, üye girişi yapıldıktan sonra Hesabım-> Kuponlarım sayfasından görüntüleyebilirsiniz.
4-14 Kasım tarihleri arasında “KASIM150” kupon kodu ile alışveriş yapanlar 200 TL indirim kupona hak kazanacaktır.
200 TL kupon kampanyası 15-30 Kasım tarihleri arasında 1.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde sepette kupon kodu kullanımı ile geçerlidir
Hak kazanılan Kuponlar 15 Kasım itibari ile Hesabım-> Kuponlarım sayfasından görüntülenebilir.
Kampanyadan kazanılan kodlar 10.000 kişi ile sınırlıdır.
Kupon kazanma ve harcama kampanyası 1 kullanıcıyla sınırlıdır.
Kuponlar başka kupon kampanyaları ile birleştirilemez.
Turkuvaz Müzik Kitap Mağ. Paz. A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Sizce yakın zamanda İlknokta’da %50 indirim olur mu? Sepetim hazır bekliyor.