Doğrudur, sanat piyasasında çalışıp sonra kendi galerimi açtığım için sanatçı dostlarıma da böyle katkılarım oldu, severek asıyorum hepsini.
Kizimin dogumuna yakin basladigim kitap alimlarim 3 yil sonrasinda kocaman bir kitapliga donustu. Birkac raf kitabi bile luks saydigim kendi cocukluguma karsilik bu mirasi birakmak aldigim hediyelerden bile daha evlâ geliyor. Umarim oyle kalir.
Muhteşem güzellikte ve zenginlikte bir kütuphane. Soramadan edemeyeceğim, üstten ikinci sıradaki fotoda KenParker serisini mi görüyorum yoksa yanılıyor muyum ?
Ta kendileri, eksiksiz toplanmış olarak. Kitaplarımızı beğenmenize sevindim, teşekkürler.
Size naçizane tavsiyem, KenParker’lerı, her cildini tek tek ebadına uygun bantlı yapışkanlı jelatinlere koyup saklamanız. Bu kitaplar çok değerli ve yeniden baskısı yapılmıyor. Tozdan, nemdem, hava kirinden ve sayfaların sararmasını önlemek için…
Bir güzel kütüphane daha. Türk Edebiyatı klasiklerinden Hüseyin Rahmi Gürpınar’ı görmek mutluluk verici. Üstelik romanların orijinal metniyle. Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın bu baskıları da tükenmiş durumda, kütüphanenin camlı olması kitapların korumaya alınmasında önemli.
Teşekkürler Evet iyi ki zamanında almışım. En sevdiğim yazarlardan biridir Hüseyin Rahmi.
Hakikaten acayip bir adam. Tebrikler kütüphane için.
Koyu renk duvar önünde beyaz kütüphane de ayrı bir şık duruyor.
Tavsiyeniz için teşekkürler. Daha önce kitaplarımı kendinden yapışkanlı şeffaf folyolarla kaplardım fakat, bir süredir üzerimde bir yılgınlık var. Köye taşınırken bile gözüm korkmuştu zaten. Bu uyarıyla bir gayret kımıldarım belki.
Çok teşekkürler -20 karakter-
Kendiniz mi yaptırdınız kitaplığı
Evet marangoza yaptırdım. Soldaki ikisi kapaksız olarak vardı. Aynı ölçülerde iki tane daha ve kapak yaptırdım.
İnanılmaz! Daha ne olsun. Üniversite yıllarımda sizdeki kitapların %10 dan azını toplamışımdır. Bu hızla şahane ve devasa bir kütüphaneniz olacak gibi.
Uzun zamandır kütüphaneye yeni bir kitaplık arıyorum ama bir türlü bulamadım.
Elime geçen her kuruşla toplamaya çalışıyorum fakat bu ekonomide hayalimdeki kütüphaneye ulaşmak için bir 40 yıla daha ihtiyacım var sanırım