Kitaplıklarımız

Doğrudur, sanat piyasasında çalışıp sonra kendi galerimi açtığım için sanatçı dostlarıma da böyle katkılarım oldu, severek asıyorum hepsini.

4 Beğeni

Kizimin dogumuna yakin basladigim kitap alimlarim 3 yil sonrasinda kocaman bir kitapliga donustu. Birkac raf kitabi bile luks saydigim kendi cocukluguma karsilik bu mirasi birakmak aldigim hediyelerden bile daha evlâ geliyor. Umarim oyle kalir.

23 Beğeni

Muhteşem güzellikte ve zenginlikte bir kütuphane. Soramadan edemeyeceğim, üstten ikinci sıradaki fotoda KenParker serisini mi görüyorum yoksa yanılıyor muyum ?

1 Beğeni

Ta kendileri, eksiksiz toplanmış olarak. Kitaplarımızı beğenmenize sevindim, teşekkürler.

3 Beğeni

Size naçizane tavsiyem, KenParker’lerı, her cildini tek tek ebadına uygun bantlı yapışkanlı jelatinlere koyup saklamanız. Bu kitaplar çok değerli ve yeniden baskısı yapılmıyor. Tozdan, nemdem, hava kirinden ve sayfaların sararmasını önlemek için…

36 Beğeni

Bir güzel kütüphane daha. Türk Edebiyatı klasiklerinden Hüseyin Rahmi Gürpınar’ı görmek mutluluk verici. Üstelik romanların orijinal metniyle. Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın bu baskıları da tükenmiş durumda, kütüphanenin camlı olması kitapların korumaya alınmasında önemli.

3 Beğeni

Teşekkürler :slight_smile: Evet iyi ki zamanında almışım. En sevdiğim yazarlardan biridir Hüseyin Rahmi.

2 Beğeni

Hakikaten acayip bir adam. Tebrikler kütüphane için.

4 Beğeni

Koyu renk duvar önünde beyaz kütüphane de ayrı bir şık duruyor. :slightly_smiling_face:

5 Beğeni

Tavsiyeniz için teşekkürler. Daha önce kitaplarımı kendinden yapışkanlı şeffaf folyolarla kaplardım fakat, bir süredir üzerimde bir yılgınlık var. Köye taşınırken bile gözüm korkmuştu zaten. Bu uyarıyla bir gayret kımıldarım belki.

1 Beğeni

Çok teşekkürler :slight_smile: -20 karakter-

1 Beğeni

Kendiniz mi yaptırdınız kitaplığı

1 Beğeni

Evet marangoza yaptırdım. Soldaki ikisi kapaksız olarak vardı. Aynı ölçülerde iki tane daha ve kapak yaptırdım.

1 Beğeni

KYK burslarım ile 2 senede bu kadar oldu :slightly_smiling_face:

47 Beğeni

39 Beğeni

İnanılmaz! Daha ne olsun. Üniversite yıllarımda sizdeki kitapların %10 dan azını toplamışımdır. Bu hızla şahane ve devasa bir kütüphaneniz olacak gibi.

3 Beğeni

Uzun zamandır kütüphaneye yeni bir kitaplık arıyorum ama bir türlü bulamadım.

1 Beğeni

Elime geçen her kuruşla toplamaya çalışıyorum fakat bu ekonomide hayalimdeki kütüphaneye ulaşmak için bir 40 yıla daha ihtiyacım var sanırım :slight_smile:

1 Beğeni

Konudaki birkaç gönderiye baktım da ne kadar büyük oda ve kitaplıklarınız var. Ben küçücük odaya nasıl sığacağım diye düşünüyorum :smile:

29 Beğeni