Uzun zamandır kütüphaneye yeni bir kitaplık arıyorum ama bir türlü bulamadım.
Elime geçen her kuruşla toplamaya çalışıyorum fakat bu ekonomide hayalimdeki kütüphaneye ulaşmak için bir 40 yıla daha ihtiyacım var sanırım
Konudaki birkaç gönderiye baktım da ne kadar büyük oda ve kitaplıklarınız var. Ben küçücük odaya nasıl sığacağım diye düşünüyorum
O kadar sürmez bence. Bir takip programınız vardır umarım. Ben çok geç başladım kaydetmeye. Kendi kitaplarımı takip edebiliyordum ama, evlenince eşimde kallavi bir ekleme yapınca dağıldım ve kayıt işi de ne kadar çok kitap varsa o kadar bunaltıcı oluyor.
Daha çok boşluklar var, devam devam
Yatağın yerini değiştirdim, 2 kitaplık daha alır şimdi en az
Bu 5li raflı olanların kötü yanı tavana kadar olan kısmı verimli olarak kullanamıyoruz. Birde raf aralarını neye göre yapıyorlarsa bizim kitapların hep üstü boş kalıyor. Yer kalmayınca üstleri ve önleri doldurmaya başlıyorsun.
Bundan dolayı ilk başlarken yapabilirseniz 8 raflı ve raf araları farklı olmalı.
Şimdilik bunlar ekonomik diye alıyorum. İleride ekonomim el verirse inşallah öyle de yaparım
Vayyy Dylan Dog’ ların ilk sayılarının bulunduğu albümleri görüyorum…
Şahane görünüyor. Benim kitaplar neresi boşsa oraya giriyor. :d
Teşekkürler. Bilim Kurgu ve Fantastik kitapları ayırmadan önce burası da çok korkunçtu.