Kitaplıklarımız

Uzun zamandır kütüphaneye yeni bir kitaplık arıyorum ama bir türlü bulamadım.

1 Beğeni

Elime geçen her kuruşla toplamaya çalışıyorum fakat bu ekonomide hayalimdeki kütüphaneye ulaşmak için bir 40 yıla daha ihtiyacım var sanırım :slight_smile:

1 Beğeni

Konudaki birkaç gönderiye baktım da ne kadar büyük oda ve kitaplıklarınız var. Ben küçücük odaya nasıl sığacağım diye düşünüyorum :smile:

28 Beğeni

O kadar sürmez bence. Bir takip programınız vardır umarım. Ben çok geç başladım kaydetmeye. Kendi kitaplarımı takip edebiliyordum ama, evlenince eşimde kallavi bir ekleme yapınca dağıldım ve kayıt işi de ne kadar çok kitap varsa o kadar bunaltıcı oluyor.

2 Beğeni

Nereden nereye? Nereden nereye geldi kitaplığım :notes: :notes:

36 Beğeni

Daha çok boşluklar var, devam devam :blush:

1 Beğeni

Yatağın yerini değiştirdim, 2 kitaplık daha alır şimdi en az :sweat_smile:

3 Beğeni

Bu 5li raflı olanların kötü yanı tavana kadar olan kısmı verimli olarak kullanamıyoruz. Birde raf aralarını neye göre yapıyorlarsa bizim kitapların hep üstü boş kalıyor. Yer kalmayınca üstleri ve önleri doldurmaya başlıyorsun.
Bundan dolayı ilk başlarken yapabilirseniz 8 raflı ve raf araları farklı olmalı.

2 Beğeni

Şimdilik bunlar ekonomik diye alıyorum. İleride ekonomim el verirse inşallah öyle de yaparım :slight_smile:

48 Beğeni

Vayyy Dylan Dog’ ların ilk sayılarının bulunduğu albümleri görüyorum…

2 Beğeni

İki rafta esneme ve dokulmus malzeme gordum bugun. Ikea Billy köşe.

8 Beğeni

Güncel hali. Fantastik ve Bilim Kurgu kitapları ayırdım. Onlar için ayrı yer yapıyorum.

58 Beğeni

Şahane görünüyor. Benim kitaplar neresi boşsa oraya giriyor. :d

6 Beğeni

Teşekkürler. Bilim Kurgu ve Fantastik kitapları ayırmadan önce burası da çok korkunçtu.

1 Beğeni

Ben de hafta sonu kitaplığı düzenledim, çizgi romanları çift sıra yaptım, rafları kaydırdım, yığıntıları raflara dağıttım. Dylan Dog okuru görmek iyi geldi. Hoz Comics sayılarının keyfi yok yenilerde. İyi okumalar.

22 Beğeni