İki tarafta da priz var yoksa iki ekleme daha yapıp yer açardım o kısımları da. Kitap sayısı elbette arttı şu an yerim yok birçoğunu kolide saklıyorum ve maalesef satın almaya da devam ediyorum
Resmi çektiğim yere taşıma planım var yatağı kaldırmam gerekli. Her gün kitaplarla gözümü açmam paha biçilemez.
Bu başlığa 5-6 yıldır her girdiğimde birbirinden güzel kitaplıkları görünce inanılmaz heveslenirdim. Çeşitli sebeplerle kitaplarımı yıllarca kolilerde ve kapalı dolaplarda tuttum… Geçen sene hem inanılmaz az kitap okudum hem yer kalmadığı için kitaplığımın çeyreğini sattım, daha az ama öz bir koleksiyonum olsun düşüncesine daha bir hakim oldu, artık daha fazla ertelemeyeyim dedim. Sonuçta hayat kısa. ![]()
İkea Billy’i tercih ettim. 2 tane daha Billy alırsam yani totalde 4 tane olursa bana şimdilik tam anlamıyla yetiyor diyebilirim. Çünkü bir bu kadar kitap daha dolapta kaldı. İlerde de illa yeni kitaplar eklenecek. Doğal sınırlara sıkıştım tabii buna bile şükürler olsun. ![]()
Berserkler tekrar tamamlanacak, Vinland Saga 2 ve 3’ü alıp seriyi bırakacağım (çünkü slave arc ve sonrasını kalite olarak pek beğenmiyorum, mangakanın pasifist söylemi çok basit ve ucuz hisettiriyor). Lone Wolf deluxe baskılar, ek absoluteler, Malazan’a bulaşsam mı (hikaye çok devasa…) derken ek 1 tane Billy opsiyonunu kısa sürede kullanacağım sanırım.
Bir Zamanlar Anadolu’da filminde muhtarın çok sevdiğim bir kuzu sahnesi var. Oradan örnek vermek gerekirse nasıl ki yenecek et kuzu etiyse, kitabın lezzeti de durduğu raftan geliyormuş. Geçte olsa tattım. ![]()
![]()
Çok güzel gözüküyor, hayırlı olsun. ![]()
Hayır ağlamıyorum. Gözüme ciltli eserler kaçtı..
Çok güzel bir kitaplık. Güzel günlerde okuyun / seyredin. ![]()
Benim değil, internette gördüm bayıldım resmen. Orta Dünya kitaplığı olarak kullanacaksın.
Hey Dragon çay servisi de yap bakalım.
Görseli çok iyi de, faydası çok düşük. ![]()
Katılıyorum ama bazen, Bauhaus’çu olmamak gerekiyor. ![]()
Biz de Bauhaus’çu olmak istemiyoruz da 100 m2 eve 5 m2 kitaplık alamıyoruz maalesef. Kahrolsun bağzı şeyler. ![]()
Haha çok haklısın hocam :))
Görmeseydim eksikliğini bilmeyecektim. ![]()
tek kelime ile harika hocam. one piece figürlerini nereden aldınız ?
Kütüphaneleriniz birbirinden harika. Umarım yakın zamanda benimde buraya atabilecegim bir kütüphanem olur.