Kolay yoldan en ucuz kitabı bulma

Selamlar Kayıp Rıhtım Ahalisi,
Geçen günlerde burada bir yazı okumuştum ve çoğu kişi kitap alırken tüm sitelere baktığını en ucuzu hangisiyse oradan aldığını belirtmişti.Bende bunun üzerine kendi kullandığım bir uygulamadan bahsetmek istiyorum.
(Hayır hayır sponsorluk yok.)
Google Play’de ‘Kitap Bul" isimli bir uygulama var.(App Store kullanmadığım için orada var mı yok mu bilmiyorum)Arama motoruna istediğiniz kitabı yazıyorsunuz ve bunun üzerine size o kitabın birçok cildinin hangi sitelerde fiyatının ne kadar olduğunu gösteriyor.Bence çok avantajlı aynı zamanda zaman tasarrufu sağlıyor.Vaktiniz olduğunda bi’ bakmanızı öneririm.
Daha kolay anlamanız için aşağıya görsel bırakıyorum.

16 Beğeni

Bilgi için teşekkürler.
https://www.kitabinabak.com/ sitesinden karşılaştırma yapıyorum. Orası da iyi. Bir de bu uygulamayı kullanalım :slight_smile:

2 Beğeni

Gayet yararlı bir bilgi teşekkürler.

Programa baktım. Ancak Google servisinin alışveriş kısmı daha avantajlı geliyor. Daha fazla seçenek ve tek kitap altında 25’ten farklı siteye ulaşım mevcut oluyor. Programın en avantajı anlık bakıp sepete eklemek için çok iyi ve kullanışlı olması.

Ufak bir düzeltme;

Baktığım bir kitabın uygulamada gözükmediği halde sitesinde buldum.

Rica ederim:)Ayrıca tavsiye için teşekkürler, araştırmamı oradan da yaparım.

Öyle hatalar olabilir bence.Her uygulamanın mutlaka bir hatası olur:)Ayrıca Google Servis’i hiç görmemiştim.Tavsiye için teşekkürler:)

1 Beğeni

Ne demek rica ederim:)

Bilgi için teşekkür ederim. Google aramasını yaptıktan sonra alışveriş kısmına gelirsen rahatlıkla görebilirsin.

Teşekkür ediyorum yardımların için :slight_smile:

1 Beğeni