Konu Silinebilir

1 haftadır konun silinmesini talep ediyorum ama silinmiyor. Madem silmiyorsunuz böyle kalsın…

2 Beğeni

Bunu sanırım yanlış hesapladınız. Çünkü:

Yüz ve üzerine 15 indirim uygularsak 108,6 Tl ediyor.

5 Beğeni

Hepsi yanlış hesaplanmış. Sıfır fiyatlarından daha pahalı çoğu :slight_smile:

2 Beğeni

Evet gerçekten sıfırını iade değişim garantili Idefixten 108 liraya alabilecekken sizden daha pahalıya almak daha mantıklı.

Ben almıyorum, kimsenin de alacağını sanıyorum. Ikinci elden kar etmeye çalışıyorsunuz resmen. Insanlar ikinci eli daha ucuza satar daha pahalıya değil. Ve siz söylemeden söyleyeyim siz aldıktan sonra kitaplar ikinci el oldu. En iyi ihtimalle kondisyonu çok iyi ikinci el yazabilirsiniz veya hiç okunmamış ikinci el.

3 Beğeni

Hocam ilanı düzenleyin bence ZORLA SATILIK DEĞİLDİR diye.:slight_smile:

1 Beğeni

(yazarı tarafından geri alınan gönderi, bildirilmediği takdirde 24 saat içinde otomatik olarak silinecek.)

1 Beğeni

Niye hüseyin sıfından pahalı gördüğümüz zaman bir sey söylemeye hakkimiz yok mu? O zaman forum olmanın ne anlamı var?

2 Beğeni

Senin derdin bilmeyene araştırıp bakmayana sıfirdan pahalıya kitap satmak kar etmek. Insanların bu tuzağa düşmesini istemiyorum şark kurnazı forumdaşım.

2 Beğeni

Sıfır fiyatının 2-3 katı ise bence bir iki kelam edilir ama satışa koyduğu kitapların arkadaşın uçuk değil bence.Satış yapıyorsan malum para kazanmak içindir.Kazıklamak ayrı mesele:)

1 Beğeni

Sen hiç sıfırından pahalıya kitap ilanı koydun mu?

1 Beğeni

Yok ben hep 10-15 tl altına koyuyorum ama malum yinede (BU)forumda alım olmuyor ikinci el.Çok çok altı olursa veya satıcının paraya ihtiyacı yoksa Nadir alım satım gördüm.

1 Beğeni

Sıfırdan pahalıya satıp kar etmek isteyen kişiler ikinci el pazarına koymamalı kitap sitesi açıp oraya koymalılar kitaplarını. Ikinci el demek zaten ucuza almak demektir sıfırından pahalıya alıp kazıklanacaksam ikinci el almamın ne mantığı var? 30’a aldığını 33’e satıyorsan hem de kitap hala aynı fiyatken ikinci el satıcısı değil AL-SATÇISINDIR.

Sana cevap şeklinde yazmışım hocam ama sana yazmadım geri de alamıyorum yanıtlayı.

1 Beğeni

Peki sizi ikna etmeye çabalamayacağım ama artık belki ilana giren insnalar sıfırı daha ucuza bulabilecekleri bilir ona göre tercih yaparlar. Kim bilir belki 7 lira fazladan verip hediye kitabı tercih edebilir. Kim bilir belki hediye kitabınız Dune kitabıdır veya şansa Küçük Prens de çıkabilir. Insanlar bilsin de zorla değil dediğiniz gibi. Yeterki bilsinler.

En üsteki mesajlardan birinde bir forumdaş: “hepsi yanlış hesaplanmış, çoğu sıfır fiyatlarından daha pahalı” yazmıştı. Yine de alacaklar mesajların hepsini okuyup karar versinler. Ne de olsa zorla satılık değildir. :slight_smile:

3 Beğeni