Lâl Mühür

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Lâl Mühür – Aylık Öykü Seçkisi

image

İçeride, kendi yalnızlık kalesinde oturuyordu kadın. Hiç bu kadar kötü bir duruma düşmemişti. En kötüsü çaresizlik içerisinde kıvranıyor olmasıydı. Gözlerini kapattı. Doğudan gelen haberler kötüydü. Barbarlar yakıp yıkıyor, istila ediyordu kurduğu uygarlığı. İlmek ilmek ördüğü büyük eseri yıkılıyordu. Bulunduğu yerle arasında olan denizi geçmeleri zor olacaktı ama başladıkları işi bitireceklerini biliyordu. En kötüsü yapabileceği bir… (DEVAMI…)

Merhaba @azizhayri,

Devamı gelecek bir metin olmuş gibi. Fantastik guzel bir dünyanın giriş kapısı olmuş. Gerçi evveli de mi vardı bu öykünün? Yanlış hatırlamıyorsam Khıdara başka bir öykünüzde de vardı.

Elinize sağlık, görüşmek üzere…

Oh beee sonunda bir okuyan oldu… Teşekkür ederim, yaptığı çöp adamı resmi kimse görmedi diye üzülen bebelere dönmüştüm…
Şaka bir yana okumanıza ve değerlendirmenize memnun oldum. Öncesi de var sonrası da. Aklıma geldikçe daha doğrusu aylık öykü seçkisi başlıkları uygun düştükçe genişleyen bir evren bu -Bu durum da Genişleyen Evren teorisini destekleyenleri haklı çıkarıyor-Khıdara benim ana karakterlerimden biri. Daha doğrusu Khıdara’mı yoksa Hiçkimse’mi ana karakter olmalı hala bilemiyorum. Tekrar teşekkür ederim.

2 Beğeni

Ya daha durun ben de okuyacağım. Hemen peşin hükümlü olmayın.
:slight_smile:

Merhaba

Öykünüzü okudum. Dediğiniz gibi sizin evren yazdıkça genişliyor. Ufak tefek pürüzleri olsa da ben duraksamadan okudum. Elinize sağlık.
Sadece gözüme batan küçük ayrıntı konut kelimesi oldu. Sonradan daire olan. Sanki o Evrene ait olmayan bir kelime.

Bir de sorum var. Evreniniz yap boz gibi. Tema geldikçe yazıyorsanız ve genişliyorsa, dağılmaması için ne yapıyorsunuz? Akılda tutmak hiç kolay olmasa gerek.

Kolay gelsin

Teşekkür ederim okuduğunuz için. Yazdıklarım şimdilik bir kenarda duruyorlar. İnanmayacaksınız belki ama sadece eski ve yeni forum da yayınladıklarım ve birbirleriyle bağlantılı olan otuzdan fazla öykü var. Vaktim olduğunda yani daha geniş bir vaktim olduğunda derleyip toparlamayı düşünüyorum. Ne dersiniz belki de vakti gelmiştir. Toparlandığında oldukça uzun olacak ama yine de laf aramızda tek korkum var ; Esinlenmek… Bunca emek bir anda başkaları tarafından … Düşünmek bile istemiyorum. Neyse kendi kendime gelin güvey oluyorum galiba. Ve yazdıklarım hiç alçak gönüllü şeyler değil.
O gözünüze batan kelime için de haklısınız diyebilirim.Başkanlık Konutu veya kral dairesi gibi düşünmüştüm.

1 Beğeni

Kaygılanmakta haklısınız üstelik bağlantılı 30 öyküden bahsediyorsunuz. Bence vakit bulduğunuz en kısa zamanda toparlayın. Esin kaynağı olabilir ama birebir alınabileceğini sanmıyorum.

Uyarı için sağ olun. Boşluklar var ve dolması gerekiyor. Umarım başarabilirim yoksa yeri yarım kalan dosyalar mezarlığı olacak. İyi Geceler…

1 Beğeni

Kısa, öz ve netti. Ama sonu havada kaldığı için fazla birşey söyleyemiyorum. Keşke bende kısa öykü yazabilseydim. :sweat: Kutsal mühür

elinize sağlık. seçki ile daha geçen ay tanıştım ama geriden de gelerek okumaya gayret ediyorum. pdf yapıp basıyorum öyküleri. düzenlediklerimde sizin isminize de çok rastlıyorum. 33. aydayım şuan. sanırım o zamanlardan bu yana yazanlardan tek siz kaldınız :slight_smile: henüz sadece 1,2,3. ayları okudum. o sebeple evreninize hakim değilim. sanırım o sebeple hikaye biraz havada kaldı benim için. diliniz çok akıcı. elinize sağlık.

Teşekkür ederim okuduğunuz -sadece benim gönderdiklerimi değil tümünü okuduğunuz- için. Evren meselesine gelince konu geldikçe birbiri üzerine binen ve olabildiğince derli toplu olmasına çalıştığım olaylar zinciri. Bir yenden derleyip toparlamaya çalıştığımı da itiraf etmeliyim. İyi akşamlar dilerim…