Legends of Runeterra (LoR) Kart Oyunu

Riot Games tarafından 10. yıl kutlamaları sırasında duyurulan yeni kart oyunu Legends of Runeterra (LoR) bugün saat 22:00 itibariyle açık betası başlıyor. Mart ayında ise telefona geleceği ayrıca Türkçe menü de geleceği konuşuluyor. Düşünceleriniz nedir?

Dün Twitch’de izledim, beğendim baya. Riot games’in böyle işler çıkarması sevindirici.

Hearthstone oynarken Valve’nin çıkaracağı kart oyununu sevmiştim. Fakat fiyatı pahalı olunca almadım. Riotun ücretsiz sunduğu bu oyunu ise deneyeceğim. Bakalım nasılmış.

Kart oyunları seviyorsanız benim gibi, Gwent deneyin kesinlikle.

Ben normalde MOBA oyunları LoL oyununu bile oynamıyordum. Hikayeleri falan çok dikkatimi çekti evreni başladıktan sonra daha çok hikaye tarafı oyunu oynamak istedim. Kendinle özleştirdiğin karakterle oyun oynamak gibi bir durumdu ve çok keyif almıştım. Şimdi bu kart oyunu da çok ayrı keyfi olacaktır.

Bakarım denerim. Teşekkürler.

MTG’nin yeni paketi dolayısıyla hemen bakamayacağım. Büyük bir çıkış yapacağına eminim ama kart oyununda asıl önemli olan devamlılık sağlayabilmek. HS, MTGA ve Yugioh masasına dördüncü olur diye tahmin ediyorum.

Hikaye olarak cezbediyorsa yine Gwent diyeceğim (ne reklamını yaptım ama :smiley: ). Gwent Witcher evreninde geçtiği için Witcher kitaplarını okuduysanız tüm karakterleri kart olarak görmek ayrı bir keyif katıyor.

Tabii aynı durum Hearthstone için de geçerli fakat WoW evrenine Türkiye’de giriş yapmak bir hayli pahalı.

1 Beğeni

Gwent gerçekten güzel. Ara ara oyuna girip oynuyorum ama uygulama olarak nedense denk gelemedim. Belki de benim savsaklamamla alakalıdır. Gwent çok güzel ama oyunda da tüm desteleri tam olarak tamamlayamadım. Canavarlar destesini çok seviyorum. :smiley:

1 Beğeni

Uygulama olarak mobili kastediyorsan Android için daha çıkmadı 2020’nin ilk çeyreğinde çıkar demişlerdi.
Gwent’in en büyük avantajı da ödüllendirme sistemi olarak diğer kart oyunlardan çok daha bonkör olması. Android sürümü de gelirse daha popüler olacağını düşünüyorum.

1 Beğeni

1-2 ay sonra tekrara düşecek, metaya bağımlı oyun olacak. Kart oyunlarını çok sevmeme rağmen meta olayı canımı sıkıyor. Hearthstone’a kapalı betada başladım, 2 sene profesyonel olarak oynadım. Metaya uymadığın zaman zirveyi göremiyorsun. Blizzard’ın başaramadığı denge işini Riot’un başaracağına hiç inanmıyorum. TFT’yi oynadığım zamanlarda buna iyice emin oldum. Yine de önyargımı kırıp oyunu incelemek istiyorum. Ama bence oyuna çok umut bağlamayın.

3 Beğeni

Ben açıkçası kart oyununu oyun sevdalısı olduğum için onayacağım. Heartstone oynadım ve beni cidden sarmadı. Keyif alırsam haftada 3-4 oyun atarım. Oyun konusunda artık toplu bir şekilde arkadaşlarımla oynadığımda daha çok keyif alıyorum. Pool Party, Human Fall-Flat, LoL, PuBg, Deceit vb. oyunlar daha fazla oynama isteği uyandırıyor. O yüzden kart oyununu zaman geçirmek ve keyif aldığım sürece oynarım.

Kart oyunu sevmiyorum. Sevsem zaten Hearth Stone oynardım kesin. Wild rift please .