Man of Steel: Brightburn

Yeni bir Süperman filmi geliyor.Ama fragman’dan net bişey anlamadım.Kötü bir Süperman mi anlatılacak yoksa Süperman’ın kötü geçirdiği çocukluk dönemini mi?

1 Beğeni

Bu filmi daha önce görmüştüm. Anti Süperman olacakmiş. Süperman dediysem Kent Clark olan değil. Zaten filmi DC yada WB yapmiyor. Sadece karakter Supermane benziyor birazcik güc bakımından o kadar.

1 Beğeni

Offff o zaman süper bişey olur ya.Bi kaç çizgi roman’da kötü süperman görmüştüm çok daha güzel gözüküyordu:)O kadar güçlü ve kötü birini artık kim durdurabilirse.

1 Beğeni

Filim bende dogaustu bir güc tarafından ele gecirilmiş korku filimlerini animsati.

Bilirsin iste bir koyde doğaüstu bir güç harekete gecer ve bir çocuğu ele gecirir. Sonra koydeki tavuklar yumurtadan filan kesilir.

1 Beğeni

Fragmanı çok fazla birşey anlatmıyor. Çocuk okuldaki ezik durumdan mı yoksa bir amaçla mı dünyaya geldi belli değil.

Benim beklentim vardı ama Puanlama da %59 almış

Hangi puanlama acaba?

https://www.rottentomatoes.com/m/brightburn/

IMDb puanı da o kadar iyi değil

Daha çıkmadı ama demi film.İmdb 6,6 almış puan.O kadar da kötü bir puan sayılmaz bence.

Katılıyorum ben de daha önceden Superman’in kötü versiyonu olacağını falan duymuştum. O kadar iplememişim ki trailer anasayfama düşene kadar unutmuşum. Trailere bakınca güzel işlenebilecek bir konuyu batırmışlar izlenimi veriyor, ucuz korku filmi tadı aldım ben. David Denman dışında tanıdığım oyuncu yok zaten gördüğüm kadarıyla. Çekmedi beni de açıkçası.

Film internet siteleri 1080p olarak düşmüş.

Bugün filmi izledim ve enfes bir yapım olmuş.Cgı filmde çok az kullanılmış ama fazla başarılı bir şekil de yapılamamış lakin filmin kalitesini düşürmemiş.Hikayade kopukluk yok,diyaloglar iyi olmuş.Devam filmi geleceği kesin.

Bir şans verip akşam bakacağım ben de o halde.

1 Beğeni

3 film olarak planlandığını okumuştum 2. Film gençlik yıllarını anlatacakmış

1 Beğeni

Süperman yeni dünyayı okumuştum oda o ciltlik güzel bir yapım’dı.Bu filimde aynı tarzda ilerliyor gibi ama tabi kötü Süperman olarak.İmdb puanı lakin az kalmış.7 ve üzeri olabilirdi.

1 Beğeni

Daha filmi izlemedim… Ama wb’den çıkmayan bir süperman filmi