Metal Müzik Sevenler Cemiyeti 🎸

Metal camiasının tanıdık simalarından Çağlan Tekil beyin kanaması geçirmiş. Doktorlar çok olumlu konuşmuyormuş. Bana Heavy Metali sevdiren insanların başında geliyor. Bir çok insanın hayatına dokunmuştur eminim. İnşallah bir an önce iyileşir.

3 Beğeni

Evet haberi ben de Facebook’ta okudum çok üzüldüm. Yıllarca yazılarını okudum, 96 yılında İstanbul’a gittiğimde tanışma fırsatı buldum kendisiyle. Döndükten sonra da yıllarca telefon görüşmelerimizde pek çok tavsiyesini aldım. Çok katkısı oldu bana. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur

1 Beğeni
1 Beğeni

Bu müzik grubunun nerede sahne aldığını bilen var mı ? Youtube kanallarını inceledim kaliteli müzik yapıyorlar siteleride fena değil ama dinlemeye gideceğim etkinliklerinin nerde olduğunu bulamadım

1 Beğeni

Ozzy Osbourne’nin yeni albümü hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

1 Beğeni

Sadece Straight to Hell dinledim. Güzel, oda ilk çıktığı zaman single olarak. Fakat geri kalan şarkılar hakkında hiç bilgim yok.

2 Beğeni
3 Beğeni
3 Beğeni
1 Beğeni

Lamb of God grubunu tavsiye ederim. Eğer progresif seviyorsan Opeth sana çok iyi gelecektir.

2 Beğeni

Bana göre en sert ve en güçlü ses tonuna sahip kadın vokallerden biridir Tairrie B. Murphy. =)

2 Beğeni
3 Beğeni
1 Beğeni
3 Beğeni

Testament - Titans of Creation
White Stones - Kuarahy ( Opeth bas gitaristi Martin Mendez’in Death Metal türündeki yan projesi)

Albümlerini dinleyip yorum yapacağım. Bakalım bizi nasıl sürprizler bekliyor.

2 Beğeni
2 Beğeni
Özet

Tam da sevgiliye söylenecek şarkı ama bilin bakalım ne eksik :joy:

2 Beğeni

Gözlerinin hastasıyım
3 Beğeni

Nasıl buldunuz?
1 Beğeni

Gayet iyi bence (20 krktr)

@Son.of.Yona çok iyi değil, ama kötü de değil

2 Beğeni