Netflix Film İzleme Partisi #7 Big Fish

Herkese merhaba

Etkinliğimizin yedinci haftasına geldiğimizde birbirinden güzel filmleri geride bıraktık. Bu haftaki filmimiz Tim Burton’un yönetmenliğini yaptığı ve 1 Oscar Ödüle layık görülen Big Fish oldu.

Daniel Wallace’ın kitabından uyarlanan film William Bloom adlı kahramanımızın babasının anlattığı efsaneleri ve mitleri konu alıyor. Dram, Fantastik ve Macera temalarını başarılı bir şekilde seyirciye aktaran filmi izlemeye herkesi davet ediyoruz. :slight_smile:

Unutmadan da söyleyelim. Film bu akşam 23.00’da Netflix üzerinden beraber izlenecektir. Linki saat 22.50’de bu mesajın sonuna ekleyeceğim.

Link: https://www.netflix.com/watch/60031268?npSessionId=ec59c51c18219d08&npServerId=s97

5 Beğeni

Link paylaşılmıştır arkadaşlar. Linke tıkladıktan sonra tarayıcınıza kurduğunuz eklentiye tıklamayı unutmayınız. Yoksa beraber izleyemeyiz. :slight_smile:

3 Beğeni

İyi izlemeler… Big Fish çok izlemek istiyordum napalım inekleyerek eşlik edeceğim size. :((

4 Beğeni

Filmi ikinci kez izledim. Özellikle açılış sahnesindeki detayı daha önce fark edememiştim. Yüzük ve balığın olduğu sahneyi eminim izleyenler anlayacaktır. :slight_smile:

Film Edward Bloom adlı kahramanımızın kendi hayatını hikayeleştirerek anlatışını konu alıyor. Yüzüklerin Efendisi’nde Gandalf şöyle der; Bazı hikayeler abartılmayı hak eder. İşte bu filmde de kahramanımızın hikayeleri o kadar güzel o kadar sıcak ki gerçekten de abartılmayı hak ediyor.

Aile içi iletişim, dostluk, macera. Ne ararsanız bu filmde mevcut. Fantastik ve Macera tarzı bir film izlemek istiyorsanız bu film kaçırılmayacak cinsten.

3 Beğeni

Ben izleyemiyorum. Çünkü Azerbaycan’da bu film yok.

2 Beğeni

Film o kadar naif ve güzeldi ki nasıl anlatsam bilemiyorum.Fantastik ve gerçeklik filmde güzel bir birliktelik olarak karşımıza çıkıyor.Özellikle filmin sonu duygu yüklü ve çok başarılı idi.
Sonuç olarak filmi izlemek isteyen ama tereddüt eden arkadaşlara bir şans vermelerini öneririm.

3 Beğeni

Ama bugün katılacağım. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni