Netflix'ten Üç Yeni Bilimkurgu Dizisi Geliyor

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: Netflix'ten Üç Yeni Bilimkurgu Dizisi Geliyor – Kayıp Rıhtım

image

İnternet yayıncılığının dev ismi Netflix’in orijinal içeriklerine yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Bilimkurgu ve fantastik serilere daha fazla önem vereceklerini daha önce duyuran Netflix, beklettiği üç bilimkurgu serisini nihayet açıkladı. Ekim ayına Daredevil ve Making a Murder gibi orijinal yapımlarıyla giriş yapan Netflix, orijinal içerik listesine yeni seriler eklemeye de devam ediyor. Açıkladığı üç yeni… (DEVAMI…)

5 Beğeni

Adaya düşen insanların kim olduklarını hatırlamamaları bir yana, The I-Land’da hala fazlasıyla Lost esintileri var bence. Yine de ilgi çekecek ve izlenecektir muhtemelen.
Warrior Nun, üçü arasında en çok ilgimi çeken oldu. Güzel bir konusu var. Adasıydı, yerlisiydi, zaman içinde ortaya çıkması çok muhtemel çılgın bilim insanlarıydı falan, bu tarz bilim kurgulardan ziyade fantastik ögeler barındıran yapımları daha ilgi çekici buluyorum ben. Merakla bekliyorum, umarım beni hayal kırıklığına uğratmazsın Netflix.

Kurgu peki, ama bilim neresinde bunların? Üç tane uyduruk dizi bana kalırsa. Göz yormaya değmez…

1 Beğeni

Başlık bayağı talihsiz seçilmiş gerçekten.

The I-Land klasik sayılabilecek bir konuya sahip olmasının yanında içerisine bilimi nasıl katacaklar tam olarak bir fikir yürütemedim. Labirent Deneyleri gibi bir şey düşünüyor olabilir yapımcıları, umarım konuyu iyi işlemeyi becerebilirler.

Başlıkla alakası yok. Netflix’in resmi duyurusu bu şekilde: Netflix adds three new series to thrilling sci-fi drama slate.

2 Beğeni

Netflix sci-fi yazdı diye?

E adamlar “Bilimkurgu dizisi kataloğumuza 3 yeni yapım ekliyoruz” diye resmi duyuru yapmışlar. Haberin başlığında ne yazmalı o zaman, “Netflix’ten Üç Yeni Mahmut Geliyor” mu? :slight_smile:

Öte yandan konu olarak benim de pek ilgimi çekmediler. Ama ummadık taş baş yarar belki. Bekleyip görmek lazım.

3 Beğeni

Gerçekte itirazım tam olarak başlığa değil, doğrudan Nexflix nezdinde benzeri atmasyon dizileri sci-fi olarak yutturan tüm kanallaraydı. (Öte yandan, başlık ta birazcık ipse dixit durumuna düşmemiş değil hani. Şöyle olabilirdi belki: “Netflix’ten bilim-kurgu olduğunu iddia ettiği üç yeni Mahmut geliyor.” )

1 Beğeni