Nurgül

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Nurgül – Aylık Öykü Seçkisi

image

Zil çaldığında sıcaktan bunalmış dört aydır boğuşup da bir türlü bitiremediğim romanı bir tarafa fırlatmış, oturduğum yerde uyuklamaya başlamıştım. Bir rüyayla boğuşuyordum, herkesin her zaman gördüğü türden bir rüya: Koşturmaktaydım, yetişmem gereken bir otobüs vardı. Yolun karşısında durmuş son yolcularını alıyordu. Tam atladım ki yola üzerime doğru gelen keskin bir korna sesi… Hayır, zil bu,… (DEVAMI…)

2 Beğeni

Merhaba,

Öncelikle Seçki’ye hoşgeldiniz. Öyküyü beğendim. Dilinizi beğendim. Daha uzun metinler görmek isterim sizden. Öykü hakkında diyecek pek bir şey yok, tatlıydı. Benim damak zevkime göre fazla yumuşaktı ama üslubunuz ümit vadediyor. :+1:

Kaleminize sağlık. Görüşmek dileğiyle. :pray:

Merhaba,

İlk önce “Necmi” ardından “Nurgül” adlı hikayenizi okudum. Bu sıralamayla okumanın okur açısından tatlı bir sürpriz barındırdığını belirtmek isterim. Kahramanların sahip olduğu olağanüstü güçler de hikayelerinize hoşluk katmış. Okurken keyif aldım.
Kalemizine sağlık!

Teşekkürler. Aslında genel olarak daha sert tasarılar var ama olgunlaşmadı henüz. Öte yandan Nurgül ve sonrasındaki Necmi’deki yumuşak tavır benim için de sürpriz oldu ve hoşuma da gitti. Bakalım nasıl sürecek.

Teşekkürler. Aslında öyküleri bağlamaya niyetim yoktu ama ilk Nurgül’den Sonra birkaç kişi “peki sonra ne olmuş” diye sorunca Necmi’den Nurgül’e bir bağlantı yaptım. Bu çerçevede dönecek birkaç karakter daha çıkarsa güzel olacak.