Okul Yılları Hayal Anketi

Ortaokul ve lise yıllarında derste sıkıldığın anlarda hiç “Keşke okulu kötü adamlar basıp arkadaşlarımı rehin alsa da ben onları döverek etkisiz hâle getirsem, kahraman olsam sevdiğim kız etkilenip bana aşık olsa.” diye hayal kurdun mu?

  • Evet, birçok kez
  • Arada bir
  • Hiç

0 oylayanlar

Okulu kötü adamlar bassa, arkadaşlarınızla birlikte rehin alınsanız, çocuğun biri gelip sizi kurtarsa ona aşık olur musunuz?

  • Hayır. Şiddet odaklı kahramanlıktan etkilenmem.
  • Belki. Kurtarana göre değişir.
  • Evet, o kadar uğraşmış ortada bir emek var.

0 oylayanlar

Daha çok arkadaşlarım ve ben okulu zombiler bassa nasıl hayatta kalırız diye düşünürdük :smiley: Sadece okul değil, okul bitiminde yürürken oturduğumuz şehirdeki stratejik noktaları düşünür herhangi bir zombi istilası durumunda neler yapabileceğimiz, nereye kaçabileceğimiz, nasıl savunma yapabileceğimiz hakkında konuşur, hayal kurardık :smiley:

2 Beğeni

Hiç böyle şeyler düşünmedim. Seçenekler kıt olmuş ama en uygununu işaretledim. :expressionless:

@Erdal_01 ve @Ozgur Yahu çocuğun birine neden aşık olasınız? :smiley: Alttaki anket bizim türümüz için kendi anketinize gider misiniz bir zahmet. Biz sizin ankete bulaşıyor muyuz? :rofl:

3 Beğeni

Güçlü bir kadın karakter gelip bizi de kurtarabilir. Cinsiyetçilik yapmayalım :rofl::rofl:

1 Beğeni

Elbette olabilir ama anket soruları ona göre sorulmuş. :smiley:

Ben daha çok genel kahramanlık hayali kurardım. :joy: Yani kişiye özgü değil, tüm topluma hitaben. Haberlerde çıkar ya falanca kişi çok cesur davrandı, şu kişiyi kurtardı, hırsızı def etti vs. :sweat_smile:

Ben çok dikkat etmedim oy vermek için vermiştim :grin: iyiki başka bir şey işaretlememişim. :grin:

1 Beğeni

Belki kurtaran zaten hoşlandığım biridir. Belki süper zeki bir planla kurtarmıştır. Sırf kaba kuvvet kullanmış olsa bile başkasını kurtarmak için kendini tehlikeye atmıştır biraz takdiri hak eder bence :smile: aşık olmasam bile hayranlık duyarım muhtemelen.

1 Beğeni

Yakın arkadaşlarla anlaşıp ‘‘sınıfı basın ben de sizi döveyim. Yumruğu yiyen yere yıkılsın ve kaçsın taam mı?’’ Buna da tav olmazsa hiçbir şeye tav olmaz şeklinde bir plan mı var yoksa oralarda… :smiley: :smiley: :smiley:

Var ya neler neler kuruyordum, ama neler neler. Akla hayale sığmaz, polisler, askerler geliyor, onları ben yönetiyorum, sevdiğim kız yanımda çelik yelek giymiş okulda çatışıyoruz. Çok manyaktı çok :smiley:

4 Beğeni

Bu bildiğimiz Counter-Strike falan olmuş :smiley:

1 Beğeni

Siz ne diyorsunuz? Ben helikopterle okula iniş yaptığını bilirim. Bu dediklerimi ortaokul zamanlarımda düşünürdüm. Bıraktık tabii bu işleri

1 Beğeni

Ben sürekli konser verirdim. 7/24 müzik dinleyen birisi olarak ve dinlediği tüm müzikleri çok seven biri olarak onların içinde de özellikle sevdiğim müzikleri ya da bölümleri konser vererek söylediğimi hayal ederdim. Derste, otobüste, stajda filan. Ya da direk o şarkıları benim yazdığımı. Öhöm, hala ediyor.

1 Beğeni

Üzerinden zaman geçmiş ama yeni okudum, @Agape 'nin bizi kendi türünden saymıyor oluşu, niyetinin bilinç altı (hepsini kurbaga yapacağım) dışavurumu. :slight_smile:

@Erdal_01 @Ozgur

1 Beğeni

Yok o cinsten ziyade cinsiyet olarak uyardı orada bizi ama şöle güzel, güçlü kuvvetli bir kız da kahramanlık yapıp bizi kurtarabilirdi :grin::grin:

1 Beğeni

Konuyu hortlatmış gibi olacak ama,
Kuleli askerii de okudum. Okulu basacak kötü adamlar ilk 5dk içinde sanırım içerideki testesteron seviyesinden zehirlenirlerdi.

2 Beğeni

Benim daha farklı hayallerim vardı. Okulun tüm kolonlarına c4 yerleştirip akşam içinde kimse yokken havaya uçurmayı çok çok fazla hayal ettim. 16 yılın sonunda üniversiteden diplomayı aldığım günün benim için şundan farkı yok.

2 Beğeni

Korkunç bir lisede okudum. Mafyacılık oynayanlar, kendi cemaatinden olmayanı dışlayanlar, sıra altında roman bulursa yırtan hocalar falan baya kabus gibiydi değiştirme şansım da yoktu. Her gün “yıkılsa da yok olsa” derdim. Mezun olduktan kısa süre sonra, küçük bir depremde okul çöktü. :grin: Uzun zaman inşaat için bile dokunamadılar, o viran halinin karşısında keyifle gülmüştüm ne yalan söyleyeyim.

1 Beğeni

Mezun olduğu okulun hayatına verdiği zararlara artık dayanamayan Boneca C. Evrene gönderdiği negatif enerjiyle eski okulunu yıktı.

:rofl::rofl: Ben yeni gördüm, biraz hortlatmış oldum ama.

3 Beğeni

İlk sorunun tıpatıp aynısını düşünmüştüm. :smiley: Aşık olmam herhalde ama kurtarana göre değişir sanırım. :wink:

1 Beğeni