Okulumuza Kitap İhtiyacı

Herkese merhaba. Arkadaşımın ricası üzerine buraya da yazmak istedim

Manavgat’ta bir okulumuzun yetersiz kitap sayısı nedeniyle istenildiği şekilde kullanılamayan kütüphanesi için kitap topluyoruz. Seviye olarak ilk ve ortaokul.

Aşağıya tam adresi yazıyorum. Yardım etmek isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Sorularınız olursa özelden bana ulaşabilirsiniz.

Not: Gönderen arkadaşlar Kayıp Rıhtım olarak belirtirse sevinirim, her gelen kargoyu burdan paylaşmayı düşünüyorum, akıllarda herhangi bir soru kalmasını istemem.

Adres: Ahmet Çelik. Kızılot Ahmet Yaşar Ortaokulu
Taşlıca Mevkii Kızılot mah. Manavgat/ Antalya

5 Beğeni

Ben de bir bilgilendirme yapayım. Okul adresi olduğunda Ptt indirimli taşıyor arkadaşlar bilginiz olsun.

2 Beğeni

Kargonun teslim edileceği bir kişi adı yoksa kargo teslim edilemeden geri dönebiliyor. Teslim edilecek birisi var mı?

1 Beğeni

Bunu düşünmemiştim, teşekkürler. İlk mesaja okul müdürünün ismini ekleyim.

Benim gönderecek kitabım yok ama göndereceklere tavsiyem şudur: O kitaplar çok yüksek ihtimalle sadece rafları dolu gösterme işine yarayacaklar. O sayfalar ancak evrenin hassas kaosu tezahür edip bir öğrenci rafların önünden geçerken ilgi gösterirse okunacak. Bu yüzden öncelikle çocukların ilgisini çekecek sonra da o ilgiyi sürdürecek kitaplar göndermenizi tavsiye ediyorum.

Bu tavsiyelerin kaynağı doğrudan kendi yaşantılarım: Çocukluktan beri kitaplara asla uzak olmamama rağmen “O yaşlarda rafta bir Belgariad, bir Ejderha Mızrağı; bir Diskdünya görüp okusaydım kim bilir hayal dünyam nerelere gidecekti?” diye düşünmeden edemiyorum.

4 Beğeni