Ocak ayı içerisinde @_Ged ile birlikte H. G. Wells’in Dr. Moreau’nun Adası isimli kitabını okuyacağız. Görece kısa bir kitap, o yüzden merak edenler kulübümüze katılabilir.
Süremiz 1 Ocak - 31 Ocak arasıdır. Temin için de yeterli süre var görünüyor. Herkesi bekleriz
Abi @_Ged ile kitap okuma vs. derken sen de ayda 30 kitap okuyup bu ay istediğim gibi geçmedi deme sonra. Dune 3. Kitap, Sapık ve Siyahlı Kadının Parfümü kitapları biterse belki ben de katılırım bu etkinliğe.
Ne diyebilirim ki. Kınama tuşu nerede? Gelecek yıl kendim dahil olmak üzere hepinizi şaşırtmak istiyorum. Artık az kitap okunacak o kadar. @isos81 benim çocuğum olsa, işim olsa 5 kitap benim içinde rekor olurdu lütfen .
Ysabel ve Dr. Moreau’nun Adası kitapları ile şimdi Amazondan birkaç kitap daha sipariş geçtim. Valla harika bir liste hazırlayan sendin. 2021’i sabırsızlıkla bekliyorum. Kitapları erken bitiren kazansın.
Benim listemde yoklar maalesef. Ama belki başka ilgisi olan vardır. Dilerseniz bir konu açıp sorabilirsiniz ya da anket açmak da iyi bir alternatif gibi görünüyor.