Okuma Etkinliği - Sefiller - Victor Hugo

Arkadaşlar @Okuryorum @Tobizume @rubybee ile birlikte Sefiller(Tam Metin) kitabını okuyacağız. Dileyen bize katılabilir :slight_smile:

7 Beğeni

Hangi yayınevinden okuyacaksınız?

Ben İş Bankası tercih ettim ama yayınevi zorunluluğuna gerek yok. Dileyen tam metin olması şartıyla istediği yayınevinden okuyabilir :slight_smile:

1 Beğeni

Gözümde tam metin okumak ne zamandır büyüyordu, bu vesileyle okumuş olalım bakalım. :slightly_smiling_face:

Ben İletişim’in iki ciltlik baskısını okuyacağım sanırım. Keşke Koridor Yayınları Bez Ciltli Klasikler’de kısaltılmış metnini basmasaymış…

2 Beğeni

Katılmak isterdim ama başka işlerin olmasından dolayı üzgünüm, katılamıyorum

1 Beğeni

Bugün/yarın Amazon’dan alır okumaya başlarım. İşten güçten Aralık ayı sonuna ancak yetişebilirim zaten :speak_no_evil: Kalın kitapları birlikte okumak en iyisi. Başka türlü okumaya zamanım olmazdı.

Belki, zamanla, kalın kitapları okuma etkinliğine evrilerek süreklilik kazanır :upside_down_face:.

3 Beğeni

Sağlık olsun hocam, başka bir etkinlikte buluşuruz umarım :slightly_smiling_face:

Benim gözümde de büyüyordu. Bu şekilde okurken daha iyi motive olurum :slightly_smiling_face:

Göz de büyütülmeyecek gibi değil ki :sweat_smile:

4 Beğeni

Suç ve Ceza ile birlikte en sevdiğim klasik kitap. Okurken Hugo’ya hayran olmuştum. Umarım siz de benim kadar seversiniz. :slight_smile:

4 Beğeni

Benim için; 2021’i ne zamandır okumak istediğim, böylesi hacimli klasik bir eserle geride bırakmak, 2022 yılında kalın kitaplara karşı cesaretimi kesinlikle artıracaktır. İşleri bahane ederek sürekli erteliyordum. Bu kadar yoğunlukta başarabildiğimi görürsem diğer kalın klasikleri korkusuzca okuyabilirim :see_no_evil:.

3 Beğeni

Arkadaşlar maalesef önümüzdeki aya hiç beklemediğim bir yoğunluğum oluştu. Okumak için iki hafta civarı bir sürem olacak, ne yazık ki 1600 sayfalık tam metni bitirebilmem mümkün değil. :pensive: Bu etkinlikte sizden müsaade istiyorum ama bir sonrakine nasıl bir tuğla seçerseniz seçin söz katılacağım. :grimacing:

2 Beğeni

@kivoethe Kısmet değilmiş. Sağlık olsun. :hugs:

Ben kitabımı aldım. Bir aksilik olmazsa pazartesi başlayacağım, yetiştirebilmek için biraz erken başlayayım dedim. :nerd_face: :innocent:

Bunu da şuraya bırakayım :joy:

2 Beğeni

Arkadaşlar okumaya başladınız mı, nasıl gidiyor? Ben 100. sayfaya geldim. Aslında şimdiye 150 - 200 olurdu ama belim tutuldu, hiçbir şey yapamadım. Bugün belimin ağrısı hafifleyince devam etmeye başladım :slight_smile: Kitapta güzel gidiyor şimdilik, hiç sıkmadan okutuyor.

3 Beğeni
  1. sayfadayım. 137. sayfadan itibaren akıcılık biraz azalıyor. Okumadığımız Kitaplar Hakkında Nasıl Konuşuruz? ile çapraz okuma yapıyorum. Sefiller şimdiden epik bir okuma olacak gibi duruyor. Herkese iyi okumalar.
1 Beğeni

Kütüphanelerden bulabilirsem iş bankasıyla, bulamazsam iletişim epub formatıyla ben de birkaç güne aranızdayım :slight_smile:

2 Beğeni

Bekliyoruz o zaman :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Ben de ufaktan başlıyorum.

3 Beğeni

Ooo herkes yerini almış. :star_struck:

Ben de mesleki okumalardan fırsat bulup ancak bu gün başlayabildim :exploding_head: . Bugün ve hafta sonu baya yol alırım diye düşünüyorum.

:running_woman: :running_woman: :running_woman:

2 Beğeni

Ben de başladım ama ilerleyemedim henüz. :slight_smile:

2 Beğeni

Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var. :joy:

2 Beğeni

Yeğenlerim rahat vermedi, daha önsözü bile bitiremedim.

2 Beğeni