Trenler Sheldon’un hayatta en sevdiği şeylerdendir. Trenle ilgili her şey onu çok heyecanlandırır ![]()

Trenler Sheldon’un hayatta en sevdiği şeylerdendir. Trenle ilgili her şey onu çok heyecanlandırır ![]()
Ben de çok severim. Bir ara model /maket yapıyordum. Tren modellerine geçecektim ama sonradan kaldı öyle.
Dün akşam başladım. Fotoğrafların olması kitabı daha anlaşılır kılmış. Mesela bir heykeli anlatıyor ve o heykelin fotoğrafını çekmiş yazar ve kitaba eklemişler. Dikkatini çeken bir mezarla ilgili onun hikâyesini anlatmış ve fotoğrafını çekmiş. Tanışıp konuştuğu o bölgede yaşayan bir karı kocanın fotoğrafını çekmiş. Bunlar okurken kitabı daha keyifli hâle getirmiş.
Keyifli okumalar arkadaşım. Elinde önceki baskı olanların da almasına değecek kadar eklemeler var mı?
Sağ ol dostum. Diğer baskıdan tek farkı yazarın çektiği fotoğrafların olması, biraz da boyut olarak büyük olması. Fotoğraflar 1979 yılında çekilmiş. Alıp almamak biraz göreceli. Benim gibi yazar seviliyorsa ve maddi olarak zorlamayacaksa alınabilir.
Etkinliğe de bekleriz.
Okuma Etkinliği - Beyond Redemption - Michael R. Fletcher - Manifest Delusions #1