Okuyorum (Görsel Başlık)

23 Beğeni

Nasıl bir dünyamış bakalım…

22 Beğeni

31 Beğeni

24 Beğeni

Bu kitap nedense Rahmetli Güllü’yü (Gül Tut) aklıma getirdi… :pensive_face:

1 Beğeni

Pangea okumalarıma devam ediyorum. Nardugan baya şaşırtıcı bir okuma oldu benim için ki bir inceleme yazmayı düşünüyorum ona. Şimdi bu iki esere geldi sıra. Seride okumadığım bütün hikaye kitaplarını da aldım ama onları iş yerinde yavaş yavaş okumayı planlıyorum. Onlara gecmem için nefes rivayetleri’nin bitmesi gerekiyor ki o kitap da gerçekten harika bir derleme ama fazlasıyla yavaş okuyorum şu anda onu da.

23 Beğeni

24 Beğeni

İnanılmaz iyi, bu kitaptan sonra bk okumalarına daha fazla ağırlık vermem gerektiğini hatırladım. Özlemişim kaliteli bilim kurgu kitaplarını.

31 Beğeni

26 Beğeni

28 Beğeni

Felsefe okumaları yapmış arkadaşlardan bir fikir rica edicem. Şu an okuduğum Sophinin Dünyası kitabı oldukca ilgimi çekti ve bu alanda okuma yapmaya devam edeceğim gibi gözüküyor. Felsefe Tarihinde yavaş yavaş aktığım bu kitabı okurken filozoflarda durup, bu filozofların belli başlı kitaplarını okuyarak mı devam etmeli yoksa felsefe için başlangıç kitaplarını ( felsefeye giriş, diğer felsefe tarihi kitaplarıni vs) bitirdikten sonra mı o filozofların kitaplarına girmeli?

2 Beğeni

15 Beğeni

21 Beğeni

20 Beğeni

27 Beğeni

En son bunu okudum. Hem kısa hem akıcı.

13 Beğeni

Yeni bir fantastik seriyle seneyi kapatmayı düşünüyorum.

23 Beğeni

Toplantı eşlikçisi. :grinning_face_with_smiling_eyes:

22 Beğeni

Oğuz Kağan Destanı

25 Beğeni

22 Beğeni