Ölüm Piramidi

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Ölüm Piramidi – Aylık Öykü Seçkisi

image

Odanın açık camından içeriye davetsiz bir misafir gibi giren rüzgâr ayakları işlemeli beyaz çalışma masasının üzerindeki birkaç kâğıdı havalandırıp, masanın bir köşesinde ufak bir tepecik oluşturan sigara izmaritlerinin arasındaki külleri odanın ortasına kadar serpiştirdi. Profesörün başı horultulu bir şekilde her nefes alışında kalkıyor ve yine ıslık benzeri bir ses çıkararak tekrar önüne düşüyordu. Bir eli… (DEVAMI…)

Merhaba.

Emeklerinize sağlık. Heyecan verici bir öyküydü.
Paragrafların uzunluğundan biraz ürktüm fakat sonrasında iyi ki okumuşum dedim. Gerçekten piramidin içi labirent gibiymiş ve bunu hissedebildim yazdıklarınızdan.
Önceki öykülerinize oranla bu öykünüzde daha fazla özen göstermiş olduğunuz belli oluyor ama yine de bağlaçlardaki sorunları görmedim değil :slight_smile:

Sağlıcakla kalın.
Yine görüşmek dileğiyle.
Sevgiler…

Zaman ayırıp hikayeyi okuduğunuz için teşekkür ederim efendim. Hikayenin özellikle son bölümünde zaman sıkıntım oldu. Normalde çok daha kısa bir şekilde bitirmek istediğim hikaye beni peşinde sürükledi. Bir türlü o noktayı koyamadım. Tabi noktayı koyamayınca hikaye için ayırdığım süre biraz az geldi. Saniyelerle yarıştım desem yeridir. Hatalar konusunda zaten hikayenin son bölümünü kontrol dahi edemedim. Tekrardan yorumunuz için teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.

2 Beğeni