Operation Memduh

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/operation-memduh/

image

“Düzden başlayayım mı?” “Evet.” “İnsan bir sigara falan uzatır. Nasıl anlatayım böyle?” “Başlatma lan sigarana şimdi! Çıkarır komple paketi sokarım bir tarafına!” “Tamam, amirim kızma. Anlatıyorum…” * * * Faik ve Tolga, ilkokuldan bu yana süregelen dostluklarını ortaklıkla taçlandırmaya karar verip bir emlakçı açtıklarında, sene 2015 idi. İsmini koyarken de çok uğraşmayıp ‘TOFA’ veya ‘FATO’… (DEVAMI…)

2 Beğeni

Merhaba @nkurucu;

Sıkılmadan keyifle okudum öykünüzü. Akıcı ve oldukça eğlenceliydi. Kaleminize sağlık, görüşmek üzere…

1 Beğeni

Merhaba @nkurucu

Son derece akıcı ve eğlenceli bir öyküydü. Her ne kadar odak noktası “Operation Memduh” olsa da, ben daha çok küçük esnafın dramına güldüm. Düşük standartlardaki evrensel esnaf yaşam biçimi gülerken düşündürdü… :wink:

O kadar kalabalık ünvan ile naylon fatura yapsalar daha risksiz olurmuş bu arada :slight_smile:

Ellerinize sağlık. Keyifli bir zaman geçirdim sayenizde.
:raising_hand_man:

1 Beğeni

Merhabalar @ebuka ve @MuratBarisSari

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Kısa zamanda yazılmış, biraz daha özenilmesi gereken bir kesit gibi ama buna rağmen beğenmenize sevindim. Bu ay gözlerim sizi aradı ama göremedim. Önümüzdeki aylarda okuruz artık. Görüşmek üzere…

2 Beğeni

Günaydın @nkurucu,

Değerli arkadaşlarım @ebuka ve @MuratBarisSari’nın yorumları öykünüzü merak edip okumama neden oldu diyebilirim. Ben bu tarz eğlenceli yazıları okumaktan oldukça keyif alıyorum. Diyalogları çok eğlenceli buldum, fikir de çok iyi. Çiftlik teması denilince, Tosuncuk’dan bağlamanız yaratıcı olmuş. :smiley:

Sabah sabah tebessüm ettirdiniz. Sağ olun valla! :pray: :smiley:

Kaleminize sağlık, sevgiler.

Sena

2 Beğeni

Günaydın.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Daha iyilerinde görüşmek üzere hep beraber. :slight_smile:

1 Beğeni