Bugün tekrardan Football Manager oynamaya başladım. Evet, hayatımı bir kenara bırakmaya hazırım. Her zamanki takımım olan Guijuelo ile başladım oyuna. İspanya 2. Ligde.
Ben her zaman Norveç’ten Sogndal takımını alırım. Oyuncularını o şehirde yaşayanlardan daha iyi biliyorum. Hayalim bir gün oraya gidip maç izlemek. Size göre ulaşması daha zor bir tercih yapmışım
Çok ilginç bir tercih gerçekten de. Böyle şeyler duymaya bayılıyorum oyunla ilgili. Ben de Guijuelo oyuncularını öyle. Hayatta bulunduğu bölgeyle ilgili de bayağı araştırma yaptım. YouTube’da bir adam vardı, bu şekilde seçtiği takımın maçını izlemek için bir köye gidiyordu. Çok iyiydi.
Umarım bir gün hepimiz seçtiğimiz takımın maçına gidebiliriz.
Harika bir haber. Arkaadaşlar bu oyunlar sizi çok uzun süre tutar. Mass Effect beni 2 hafta tuttuki işssiz olduğum bir dönemde 7/24 bilgisayar başındayım. 120 saat gibi bir süre oynadım. Dragon age Inquisition oynamayı çok istiyordum. Zamanında Ps4 de başlayıp konsolu satınca yarım kalmıştı belki bakarım. Teşekkürler.
Hocam 120 saat ne? Ben serinin fanıyım tüm hikaye dlcleri ile birlikte toplam 49 saat sürdü. O oyunda o kadar içerik olduğuna emin misiniz?
İlginç bir olay. Şirketler kabul ederse nadir oyuncu dostu hareketlerden biri olacaktır.
Evet hocam 1. ve 3. oyunu iyice tükettim 2. oyunda sadece yüzeysel oynayıp geçtim
Ana hikaye, yan hikayeler, etraftan topladığım veri bilgileri, balıklarım ve milletle konuşma derken
Maden toplama görevlerini yapmadım bu arada… Her oyunda bir iki tanesini yapıp sıkıldım… Etrafı ve evrenide oldukça inceledim. En çok aklımda 3. oyunda kragonların dünyasında bir mağaraya düştüğümüzde keşfettiğim çizimler oldu. Mağara çizimlerini takip ederek kragonların hikayesini ilkel yolla görüyorduk çok güzeldi o ince detay
Bioware Bundle fiyatı çok iyiymiş ya. Andromeda hariç diğerlerini Xbox360 ve One’da oynamıştım. Özellikle ilk iki Dragon Age gamepad ile pek tat vermemişti. Sanırım bunu alıp yine oynayacağım. 7 oyunun nerden baksan hiç sıkmayan baymayan en az 400 saat oynanışı var.
Satın aldıktan sonra 2 saat içerisinde iade edilebiliyor fakat bütçesi yetmeyenler de oynama fırsatı bulur bu sayede. Veya ödeme aşamaları olmadığı için Steam de rahatlar gibi geldi.
Epic amcamızın gizemli oyunu Death Stranding imiş. Aralık ayında da bedava vermişti, o zaman alamayan şimdi alabilir.
Epic’de Fallout New Vegas ücretsiz.
https://store.epicgames.com/en-US/p/fallout-new-vegas--ultimate-edition
Daha geçen hafta bitirip her bölünü youtube yükledim var ya