Oyun İndirimleri ve Kampanyalar

HAYIIIIIIIIR!!!
Daha dün aldım eski fiyattan :sob::sob::sob::sob:

5 Beğeni

İade edin oyun süreniz 2 saati geçmedi ise :slight_smile: Tekrar alırsınız.

1 Beğeni

Oluyormuydu öyle?? :scream:

1 Beğeni

Amazon prime bedava oyunu(Star wars unleashed)

4 Beğeni

Walking Dead Telltale serisi 26TL’ye düşmüş. DLC’ler le beraber ortalama 50 saat gameplay’i varmış.

2 Beğeni

epikgeyms

7 Beğeni

Eu4’ün bedava olması mutlu etti.

Eksi’de paylasmislar, hepimize gecmis olsun.

5.50 altindaki oyunlarda “sepete ekle” kutucugu cikmiyor artik. Oyun bir yana, bu fiyatin altinda kalan DLC’ler oluyordu, salliyorum tek karakter eklemeli dlc alamayacagiz bu durumda. Gibi gibi.

1 Beğeni

Karakter dlclerini almasak da olur. Asıl sıkıntı büyük oyunlara zam geliyor mu? Umarım gelmez daha 3 hafta önce zam gelmişti.

Sırayla hepsine geliyor gibi. 4-5 sene önce 10 olan ucuz algısı şimdi 100 lira altına taşınacak belli ki.

1 Beğeni

Kendi adıma 150 lirayı ve altını ucuz kabul ediyorum ki bence bu 250 liraya kadar yükseltilebilir bence.

Strateji, sonbahar, halloween ve kis indirimlerinden umutluydum ama istek listemizden eskisi gibi onar yirmiser oyun eritemeyecegiz artik belli ki. 100 liralik 10 oyun bin tl ediyor zaten. Karin doyurmayi falan geciyorum, Steam Deck yahut guncel ekran kartli bir pc toplamak daha kârli kalacak gibi. 2-3 bin liraya handheld konsollar var mesela nostaljik.

Hepsini eritseniz yeni oyunlar geliyor, sonu yok bu takibin, ekonomik guc dengesi kurulmadigi surece. Figur koleksiyonerleri toplamayi birakti once, simdi sira gamerlere, sonra da matbû kitap okurlarina geliyor, gelecek anlasilan.

1 Beğeni

Payday 2 + 35 DLC’si ücretsiz.

4 Beğeni

Ben ekleyemiyorum :confused:

Hata var hocam. Fiyatı yanlışlıkla öyle girmişler. Bizde ekleyemiyoruz.

Ben de ara ara deniyorum ama son ödeme kısmında kart hata veriyor. Alanlar varmış ama bende olmadı.

Fiyat hatası var onda. O yüzden alamıyorsunuz. Globalde %85 olarak belirlenmiş fiyatı bizde ise %99 olarak fiyatlanmış dolayısıyla alamıyoruz. Belki düzeltirler.

Epic Games

5 Beğeni

Hero of the Kingdom 2 GOG’da ücretsiz dağıtılıyor.

5 Beğeni

Borderlands Pandora collection steamde yüzde 90 indirimli gözüküyor. İçinde tales from borderlands dahil tüm borderlands oyunları ve dlcleri var. Ama ben alamıyorum hata veriyor. Deneyen var mı?

1 Beğeni