Her şey daha mükemmel oluyor. Böyle devam.
@birisi43 Divinity: Original Sin 1 ve 2’ye bakabilirsiniz. Baldur’s Gate 3’den sonra oynama fırsatım oldu. 2’yi hala oynuyorum. CRPG seviyorsanız kaçırmayın.
@birisi43 Divinity: Original Sin 1 ve 2’ye bakabilirsiniz. Baldur’s Gate 3’den sonra oynama fırsatım oldu. 2’yi hala oynuyorum. CRPG seviyorsanız kaçırmayın.
Epic’in Haloween indirimlerine baktım bugün. Aşağıdaki oyunları aldım 40TL’ye
Tormented Souls, Survival Horror türünün köklerine dönen bir oyun. Çoktandır gözüm vardı. Yakında ikincisi de çıkıyor. Alan Wake’i de ilk çıktıpında 360’da oynadığım için ne olup bittiğini hiç hatırlamıyorum. 2. oyun çıkmadan Remastered’a bir daha bakarım.
Köprüden önceki son çıkış Steam dolar kuruna geçmeden haloween indirimlerinden 58 TL’ye şunları aldım. Weird West’i gözden kaçırmışım. Çok güzel bir oyuna benziyor. F.E.A.R’da bence hala oynanır, eskimeyen oyunlardan biri.
Weird West 27,25₺
Alan Wake 6,25₺
Black Mesa 38,00₺
DOOM 44,75₺
Control 52,25₺
Telltale TWD 19,25₺
Batman: Arkham Collection 15,30₺
Mortal Kombat 11 66,90₺
Hitman Collection 49,90₺
Pumpkin Jack 70₺
Aliens vs Predator 5,52₺
Fallout 4 44,76₺
Fallout 3 24,75₺
Red Dead Redemption 2 460₺
SW Jedi Fallen Order 69,99₺
Faydalı bir liste. Listedekilerin çoğu varmış kütüphanemde hatta çok ucuz olduğu zamanlarda almışım. Tek üzüntüm RE serisini zam yemeden almamış olmam. RE7 81 lira nire şimdiki fiyat nire. Varsın dolarla satsınlar artık. 2 tane oyunu ekledim sepetime. Middle Earth Gölge paketi ve Remnant.
Ben de ekleyeyim bir şeyler. Fiyatları iyi olduğu için yazdım. Oynamadım. Sepette duruyorlar alınmayı.
Van Helsing antoloji
Sanitarium
Grim Dawn
Observer
Ben oyun almayalı çok oldu. Pc çok iyi değil anca cs oynuyorum Gerçi yetiyor cs, onun dışında kitap okuduğum için oyun pek aramıyorum.
Grim Dawn çok çok güzel bir ARPG’dir, Diablo aşkı varsa damarda birebir tedavidir.
Epic kütüphane bu çöplerle doldu taştı.
Benim çok sevdiğim bir P&C olyunu olan Beneath a Steel Sky’ın devamı olan Beyond a Steel Sky 17 TL’ye düşmüş. İlk oyunda olduğu gibi yine P&C oyunlarının babası Charles Cecil ve Watchmen çizgi romanından aşina olduğumuz Dave Gibbons ortak yapımı.
Bi yanlışlık olmuş sanırım bende hala aynı duruyor fiyatı.
Half life Steam de tekrar ücretsiz olmuş. Bu sefer hata vermeden alabildim.
Teşekkürler tekrardan yazdığınız için.Ben üst üste yazmamak için yazmamıştım tekrar hatırlatma iyi oldu.