Steam bugün itibariyle dolarla fiyatlandırmaya başladı malum. Eğer reis dolara bir operasyon çekip doları bir anda 10 liraya indirirse en büyük firsat kampanya olur. Hadi reis yap şovunu. Evet reis tam tersini yapacak biliyorum.
Fırsat kampanya alanında artık doların düşmesi de paylaşılacak fırsat olarak haha.
Bir gecede cahil kaldık.
Steam Türk firması olsaydı Türkiye’ye kesinlikle bu kadar sene müsamaha göstermezdi.
Bu ay kredi kartım patladığı için Dave The Diver’ı 190’a alamadım. 400 TL oldu. Neyse gerekirse pipimizle oynayacağız yine de Reisin yolundan dönmeyeceğiz.
Steam’in dolara geçeceği haberini aldığımdan beri bir yanım dolarlı hali, haddinden fazla zamlı olacak bir yanım türk lirasına göre dolarlı olur sonradan artar diyordu. Bugün fiyatlardaki değişimi görünce yıllardır gabe newell abinin bizlere kıyak geçtiğini anladım Allah’tan kötü senaryoyu yazan tarafım daha ağır bastı da almak isteyip de alamadıklarımın bir kısmını aldım. Ama Dave the diver’ı neden almadım diye üzülüyorum şu anda. Bu kadar artacağını düşünmemiştim
Epic İndirimleri başladı. Oyunların fiyatlarında çok bir indirim yok fakat 200 TL üzerinde %33 indirim + %10 geri ödeme yapıyor.
Gözüme çarpan birkaç tane yazayım.
Cyberpunk (Ana Oyun) ---- 260 TL + (26 TL Geri Ödeme)
Detroit Become Human + Beyond Two Souls ---- 140 TL + (14 TL Geri Ödeme)
Dead Cells + Disco Elysium + Darkwood + Wolf Among Us + Hades ---- 135 TL + (13 TL Geri Ödeme)
Final Fantasy 7 Remake de göze çarpıyor
Diablo 4’ü 6 gün boyunca oynaması ücretsiz. Türkiye saati ile 28 Kasım saat 21’e kadar oynayabiliyorsunuz.
AC Syndicate ücretsiz.
Prime 7 Aralıkta Deathloop’u verecek. Epic Games kütüphanesine eklecekmiş. Çökmeyi unutmayın
Bunlar da bu ay Gamepass’e eklecekler.
Epic’de Sherlock Holmes Chapter One 39 TL’ye düşmüş. Steam’de 27 Dolar. %80 indirime girse bile 5 dolar civarına düşüyor. Türkçe desteği de varmış.
https://store.epicgames.com/tr/p/sherlock-holmes-chapter-one
Epic geçen sene olduğu gibi bu sene de ayın 15’inden yılbaşına kadar 15 gün boyunca her gün ücretsiz bir oyun verecek. Geçen sene verdiği oyunlar ;
Geçen sene olduğu gibi 3-5 tane güzel çıksa yeter
Not : Deathloop Prime’da ücretsiz oldu.
Epic’de güzel indirimler var. Zaten indirimli fiyatların üstüne ek olarak %33 kupon + %10 bakiye geri ödemesi veriyor.
RDR2 250TL
Dead Island 2 170 TL
Lords Of Fallen 340 TL
Horizon Zero Dawn Complete 150 TL
FC 24 321 TL
gibi gayet uygun fiyatlar var.
Dün EA App de Steam gibi dolara geçti. Epic’in de ilerde dolara geçme gibi bir durumu olabilir.
EA’de dolar kuruna geçmiş maalesef. Epic, Sony ve Microsoft TL’den devam ederler umarım.
https://store.epicgames.com/tr/p/immortals-of-aveum
İmmortals Of Aveum %33 indirim kuponu ile 267 Tl gibi komik bir fiyata geliyor. oyun çıkalı daha 1 yıl bile olmadı(kötü satış rakamlarından dolayı bu fiyatta satılıyor) Almak isteyen kaçırmasın.
Sistem gereksinimleri sağolsun çoğunluk aklından bile geçiremiyor.
Min 1070, önerilen 3080Tİ.
Ne yazık ki öyle bir durum var. Sırf o yüzden bende satın almadım. Yoksa kaçmazdı bu indirimde.
Şu saatten sonra 3070’in altı iş yapmaz zaten. 4000 serisinin de pek bir şeyi yok dlss’in de n güncel sürümünü destekliyor. Ufukta ps5 pro da gözükmüşken eski kartlara el fatiha diyebiliriz. Şimdiden görüyorum millet 4000 serisi kart alıyor gta6 için ama oyun 2025’te konsollara çıkıyor. Aynı yıl PC’ye geleceği meçhul. Büyük ihtimalle de gelmez. Kaba taslak bakarsak 7000 serisi isteyecek. Ekonomi böyle giderse TR’de oyun oynayan iki üç kişi kalacağız.