Oyun Önerisi: Bound by Flame

Sistem Gereksinimleri:

Çekirdek 2 Duo 2.2 GHz

2 GB RAM

512 MB grafik kartı (GeForce 8800 GT veya daha iyisi)

6 GB HDD

Windows XP(SP3)/Vista(SP2)/7/8​

image

Bound by Flame, alev iblisi tarafından esir alınmış paralı askeri yönettiğimiz fantastik bir RPG’dir. İblisin pençesi içinde kıvranan ana karakterin içindeki şeytani güce mi yoksa insani yönü mü seçeceği tamamen oyuncuya bırakılmış.

Eğer amacınız ana karakteri şeytanın elinden kurtarmaksa şeytani etkiyi püskürtmek için kahramanca seçimler yapmak zorundasınız. Eğer niyetiniz kötü olmaksa tam tersi sürekli korkutucu ve dehşet verici eylemler yaparak ve daha fazla güç elde etmeyi seçerek size sahip olan şeytana ruhunuzu erişimini daha fazla vermeye başlayacaksınız ve iblis ruhunuzdan daha fazlasını tükettikçe, fiziksel dönüşüm başlayacaktır ve şeytanın etkileri daha belirgin hale gelecektir.

Seçimlere bağlı olarak ana bölümler farklı deneyimler, görevler ve senaryolar sunmaktadır. Gerçek zamanlı savaş hem dinamik hem de etkileyicidir. Macera boyunca dövüş stilinizi belirlemeniz gerekmektedir. Oyuna başladıktan sonra üç yetenek ağacının her birinde kullanacağınız birçok becerinin kilidini açıp kişisel olarak geliştirerek ateş büyüsünün temellerinde uzmanlaşabilirsiniz.

Bound by Flame ayrıca zanaat sistemi bulunmaktadır ve yeni ekipman oluşturmanıza ve geliştirmenize olanak tanınmaktadır. Görev boyunca grubunuza farklı ırklardan yoldaşlar katılacaktır. Bunlardan herhangi biriyle dostluk, aşk veya düşmanlıklar kurma şansınız olacaktır. Oyun ayrıca zengin ve kalabalık bir yaratık çeşitliliği sunuyor. Bu devasa yaratıklar ile birçok destansı savaşta hepsiyle savaşmak zorunda kalacaksınız. Yan etkinlikler ile beraber ortalama 20 saat doyurucu sayılabilecek bir oynanış sunmaktadır.

Kısacası şeytani gücün ve büyünün cazibesine teslim mi olacaksınız, yoksa savaş becerilerinize ve cesaretinize mi güveneceksiniz?

Geliştiriciliğini Spiders Stüdyosu yaptığı Bound by Flame’in dağıtıcılığını Focus Home Interactive yapmıştır.

9 Mayıs 2014’te PC,XBOX 360,PS3 ve PS4 çıkış yapmıştır.

1 Beğeni