Oyun önerisi istiyorum

Merhaba. Yakın zamanda Tomb Raider’ın çıkan son 2 oyununu bitirdim. Metro Exodus oynadım. Assasins Creed Odyssey ve Star Wars Jedi Fallen Order’ı tamamladım.

Bu oyunlarda olduğu gibi keyif verecek, hamile olduğum için beni çok germeyecek, akıcı ve sürükleyici oyun önerisinde bulunur musunuz? Elimde Ps4 yok. O yüzden pcde oynayabileceğim oyun önerisinde bulunursanız eğer çok mutlu olurum.

1 Beğeni

Horizon Zero Dawn olabilir

3 Beğeni

Witcher 3, horizon zero dawn, red dead redemption 2 ilk aklıma gelenler bunlar. Legend of zelda botw demek isterdim ama PC de yok :pensive: Ancak emulator vs. olursa. Gerginlik olmasın demişsiniz ama metro oynamışsınız :grimacing:

3 Beğeni

Metro’yu hamileliğimden önce bitirmiştim ve çok sevmiştim. Şimdi ise o tarzda oynamaya korkuyorum. :sweat_smile:

1 Beğeni

@yazarcerenoktay Abla ! Horizon Zero, Far Cry Primal

2 Beğeni

Hamile kadına Witcher 3 önerenleri gördüm ya…

Fall Guys: Ultimate Knockout gibi eğlenceli ve rahat bir şekilde oynayabileceğiniz oyunlara bakabilirsiniz.

1 Beğeni

Oynadığı oyun türlerine göre yazdım. Hyper casual oyun oynamak istese sanırım pek tavsiye almadan candy crash oynardı. Üstelik direkt olarak önerdiğimizi oynamayacak erişkinlikte bir birey olduğunu düşünüyorum :slight_smile:

2 Beğeni

Ben de What Remains Of Edith Finch önereyim. Oynanış anlamında pek bir şey yoktur ama çok tatlı anlattığı bir hikayesi vardır. Sakin sakin oynarsınız.

3 Beğeni

Bloody baron görevine atıfta bulunmuş sanırım :smile:. Zaten depresif olan bu görev konusu gereği hamile birini daha çok etkileyebilir.
Benim oyun önerim ise stardew valley.

2 Beğeni

@yazarcerenoktay Knight Online

2 Beğeni

Doğru :+1: (20 karakter)

2 Beğeni