Özgürce ile Çeviri Problemleri Sohbeti

Sohbetleri çatlak kazanda yapıyoruz en azından o konuda hemfikiriz :Dd images (87)

5 Beğeni

Aklıma Diskdünya’daki ÖLÜM’ün kibrit uzattığı sahne geldi. :rofl:

1 Beğeni

“Çok hızlı giden bir at verebilirim sana” diyince Rincewind’ın yok istemiyorum deyişi geliyor aklıma benim de. @SJack bir gün senin film izleme etkinliğine de gelip gelmiyorum diyip çıkacağım. Çok içlendim. Hatta filmin sonunu mu yazsam direkt sana :smiley: :smiley:

3 Beğeni

@SJack spoyler veriyorum: @Ozgur spoyler verebilir. Gel spoyler yiyeceğine kurbağa ol :joy:

1 Beğeni

Geliyorum diyip gelme de spoiler çok acımasız olur. :joy:

4 Beğeni

Simdi orada olmak vardı; ya da sıçrayan midillide.

3 Beğeni

Ben Hogwarts’a bile razıyım :smile:

3 Beğeni

Rıhtımın kamarası neyinize yetmiyor? Memleketinizin kıymetini bilin. Orta dünyada avro olmuş dokuz lira seherbazlar desen yoksulluk sınırının altında maaşlarla zor yani. :Pp

5 Beğeni

Eğer üç gökkuşağının kesiştiği yerde Kazan’ı bulur ve içine girerseniz altına kaplanmış olarak çıkarsınız.

Etkinlik başladı herhalde. :face_with_hand_over_mouth: @Ozgur gitti. :smiley:

5 Beğeni

Nedense aklıma yayın yapan Henry Cavill geldi şuan.

3 Beğeni

Bu çok iyiydi ya

@Agape buradayım aslında ama yayın zor olacak gibi görünüyor. Bunu kararlaştıralım ben varım bu işe. :smiley:

1 Beğeni

Koca forum etkinliğe katılan kişi sayısı 2. @Ozgur ’ yi saymıyorum zaten çünkü yayını onsuz yapamayız :smile:

@magicalbronze etkinliğe az önce katılıyordu. Şimdi katılmıyor yaptı gözümden kaçmaz :smile:

1 Beğeni

Ekran Alıntısı

@Agape tüm yönetim ekibini bana düşman etmiş. Harf hatası yaparsam kurbağa dönüştürmek için de takibe almış…

3 Beğeni

Benle @Ozgur etkinliğe katılmıyor olarak değişmiş. Bu terslikte bir iş var :smiley:

1 Beğeni

Büyüdür, büyü… :buyucu:

2 Beğeni

Tekrar katılıyor yaptım :smiling_imp:

Bu konu bana yaradı ya 666 olurum iki dakikaya. Teşekkürler @Agape ^^

2 Beğeni

665’ ten sonra 667’ye geçiyor ama :joy:

Hoşça kal Howl… :pensive:

1 Beğeni

Noluyor @Howl yolculuk mu var?

1 Beğeni